Να αποδείξει ότι είναι το φαβορί

Τον στόχο του ΠΑΟΚ να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες ώρες πριν από το αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης στις 22:05, Novasports 2.

Φαινομενικά οι Λευκορώσοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του 11ου ομίλου, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουν απόψε οι Θεσσαλονικείς. Στο
αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του "δικέφαλου του βορρά" δεν υπολογίζει τους Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Γκολάσα. Έτσι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα και Ρατς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Τζιόλης, με τους Μακ και Σαλπιγγίδη στα Πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, εφόσον ο τελευταίος δεν προφυλαχθεί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Μάρτενς, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Τζανδάρης και Παπαδόπουλος.

Στην Ντιναμό, ο Ζουραβέλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Γκούτορ, Κοντσεβόι, Μπαγκουρά, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς και ο παλιός γνώριμός μας από τον Άρη, Ουντότζι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Γκινγκάμπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα