Ο Ναβάρο στον athina984.gr

Έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει μέσα από τις... συμπληγάδες του Παναθηναϊκού, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου και να είναι συνεπής στο ραντεβού της με την "αιώνια αντίπαλο" Μπαρτσελόνα.

Αύριο,οι Καταλανοί θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν σε έναν ακόμα τελικό. Οαρχηγός της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε στο www.athina984.gr και τον Γιώργο Κυριακίδη για το "κλάσικο", αλλά

και την υπέρβαση που καλείται να κάνει το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ κόντρα στους Μαδριλένους.

"Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για εμάς που παίζουμε όσο και για τον κόσμο στην Ισπανία.

Ηαπώλεια του Πιτ Μάικλ ήταν πολύ σημαντική και όλοι θα πρέπει να δώσουμεκάτι παραπάνω, όχι μόνο εγώ. Θα πρέπει να ζήσουμε χωρίς αυτόν. Είναι ένας αναντικατάστατος παίχτης, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Αναμφίβολα,κλειδιά του ματς θα είναι τα σερί που συνηθίζει να κάνει η Ρεάλ, καθώς και τα ριμπάουντ. Παίζουν πολύ γρήγορα και σκοράρουν. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μας έφερε μέχρι εδώ. Περάσαμε από αρκετές δύσκολες στιγμές, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, με πιο δύσκολη τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, όμως κάθε χρόνο που πάμε στο Φάιναλ Φορ θέλουμε να κερδίσουμε.

Απόπλευράς φυσικής κατάστασης, είμαι καλά. Τις μέρες που προηγήθηκαν κατάφερα να ξεπεράσω λιγάκι την κούραση που προήλθε από τους αγώνες των πλέι οφ. Και πέρσι είχα προβλήματα, αλλά επανήλθα.

Πέρσιο Ολυμπιακός πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή. Ήμασταν στο γήπεδο και το βλέπαμε. Ποτέ δεν μπορείς να πεις τι θα συμβεί, ειδικά μετά από αυτό. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Πάντως, εμείς δεν έχουμε καμία προτίμηση."

Keywords
Τυχαία Θέματα