Σαββόπουλος@Gagarin

Την «παράξενη και ατόφια» 50χρονη τραγουδοποιία του παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπουλος απόψε και αύριο στις 10μμ στο Γκαγκάριν, Λιοσίων 205.

Μαζί του οι Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βαγγέλης Καρίπης και Ορέστης Πλακίδης.

Μιλώντας στον Γιώργο Βουδικλάρη και τον Αθήνα 9.84 δήλωσε συνεπαρμένος γιατί αυτή την περίοδο μεταφράζει τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη και ξαναγράφει τη μουσική και τα χορικά.

«Είναι μια κωμωδία που έχει μέσα της λυγμό, ελπίζω να το παρουσιάσουμε φέτος στην Επίδαυρο», τόνισε ο κ. Σαββόπουλος.

Για

τις εμφανίσεις του στο Γκαγκάριν δήλωσε ότι το κοινό θα ακούσει μια σειρά από τραγούδια γνωστά και ότι θα ξαναπαίξει τον «Μπάλλο» ολόκληρο.

Αναφερόμενος στην κρίση επισήμανε ότι τη βιώνει με βαθύτατη θλίψη προσθέτοντας όμως ότι έχει και ένα καλό όλη αυτή η κατάσταση ότι «σε κάνει να σκεφτείς, σε βοηθάει να παραμερίσεις τις ψευδαισθήσεις σου», όπως είπε.

Επίσης, δήλωσε ότι θεωρεί θετικό το γεγονός ότι υπάρχει μια τρικομματική κυβέρνηση: «Αυτό δημιουργεί μια ελπίδα και προσδοκία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η Αριστερά σήμερα κάνει μια αντιπολίτευση που είναι τρομερά συντηρητική, ενώ πρέπει να προτείνει μια δημιουργική διέξοδο.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος τόνισε, τέλος ότι ο χρόνος που περνάει δεν τον τρομάζει, αντίθετα τον τρομάζει ο χρόνος που δεν περνάει.

Εισιτήρια 12 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα