Ο Τ. Κουίκ στον ΑΘΗΝΑ984

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επικεφαλής στη λίστα Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στις 12/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το αντιμνημονιακό μέτωπο θα διευρυνθεί σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δηλαδή, η οργή του κόσμου δεν είναι μόνο για το
τι θα γίνει αύριο, είναι και για εκείνους οι οποίοι καπηλεύονται με αυτό τον τρόπο, με την προεκλογική τους καμπάνια και το φόβο του Έλληνα. Το σύνδρομο φοβικότητας, δηλαδή».

* Για τα ζητήματα ασφάλειας και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας:  

Δημοσιογράφος: Αυτό τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και με μια μετατόπιση της προεκλογικής ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας και στα ζητήματα ασφάλειας και παράνομης μετανάστευσης...

Τ. Κουίκ: «Είναι δυνατόν οι άνθρωποι , οι οποίοι επέτρεψαν να δημιουργηθεί όλο αυτό το λαθρομεταναστευτικό κύμα στην Ελλάδα, να βγάζουν τώρα γλώσσα ότι "εμείς θα κάνουμε εκείνο, θα κάνουμε το άλλο"; Ποιος τους έβαλε μέσα; Καταρχήν, ο αρχιτέκτονας της εισβολής των αλλοδαπών στην Ελλάδα, λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Από τη δεκαετία του '90...».

* Για τη λαθρομετανάστευση:

«Το θέμα δεν είναι ελληνικό. Με τη συνθήκη Σένγκεν δεν έχουμε μόνο σύνορα Ελλάδας, έχουμε σύνορα Ευρώπης. Ζητάμε τουλάχιστον χαλάρωση της συνθήκης "Δουβλίνο II". Ζητάμε το θέμα να γίνει εξόχως ευρωπαϊκό. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι όσοι ήρθαν εδώ, όχι για να μείνουν, αλλά για να απορροφηθούν κάπου αλλού, αλλά τους ξανάστειλαν για να γίνουμε εμείς η χωματερή, θα καταγγείλουμε Συνθήκη Σένγκεν, θα ανοίξουμε σύνορα, θα τους δώσουμε τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, ώστε να γυρίσουν πίσω. Και θα τελειώσει αυτή η ιστορία».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα