Ο Τύπος σήμερα

H κατάργηση των δώρων για συνταξιούχους και εργαζόμενους και οι ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο των τραπεζών κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο.

Αναλυτικά:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5,4 δισ. ευρώ από τις συντάξεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "περικοπές σε συντάξεις και επιδόματα που φτάνουν συνολικά στα 5,4 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει η πλήρης και κοστολογημένη λίστα των μέτρων που έχει εισηγηθεί στην κυβέρνηση το υπουργείο εργασίας

και την οποία εξασφάλισε και αποκαλύπτει σήμερα ο «ΑΤ»".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μήνυμα Άκη στον Γιωργάκη".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μήνυμα από Ακη στον Γιωργάκη με πολλά πολλά υπονοούμενα για ενδιαφέρουσα συνέχεια. Από τον Κορυδαλλό ο πρώην υπουργός Αμύνης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Επίκαιρα» μόνο και μόνο για να προειδοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι θ΄αρχίσει να κελαηδάει και τότε θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εκρηξη γιατρών και δικαστών!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χθες, μετά τη δίωρη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνησή του Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, παρουσιάστηκε εμπλοκή στο θέμα των ειδικών μισθολογίων αλλά και του ύψους των περικοπών των συντάξεων".

ΕΘΝΟΣ: "Ανατροπές εξπρές στις τράπεζες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με ταχύτατους ρυθμούς προχωρεί η διαδικασία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των τραπεζών. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να έχουν τεθεί τα θεμέλια των αποκρατικοποιήσεων μέχρι τον Οκτώβριο. Το επιτελικό σχέδιο καταστρώθηκε ήδη από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αποκάλυψη Σόρος: έτσι θ΄αρπάξουν τον ορυκτό σας πλούτο!".

Η εφημερίδα γράφει "πώς ο εβραιοσιωνιστής τζογαδόρος των αγορών σόκαρε τον Ελληνα μεγαλοεπιχειρηματία φίλο του, που τον φιλοξενούσε στην θαλαμηγό και η κλοπή των διαλόγων που κόβουν την ανάσα!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σκουπίζουν τα δώρα από όλες τις συντάξεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέα εναλλακτικά σενάρια επώδυνων παρεμβάσεων στις δαπάνες για κοινωνικές παροχές παρουσιάστηκαν χθες από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλου και της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φ. Κουβέλη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου".

ΕΣΤΙΑ: "Ριζικές αλλαγές στην φορολογία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "για να ανακάμψη η οικονομία πρέπει να γίνουν οι δραστικές μειώσεις της φορολογίας που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αν τα πράγματα αφεθούν να κυλίσουν όπως τα δρομολόγησε η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ, φοβούμεθα ότι η ύφεσις θα λάβη ακόμη χειρότερες διαστάσεις. Οι ριζικές αλλαγές στην φορολογία πρέπει να γίνουν τώρα".

Η ΑΥΓΗ: "500 ευρώ δια νόμου ο κατώτατος μισθός".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ελεύθερη πτώση των μισθών, με τον κατώτατο στα 500 ευρώ μεικτά, και μάλιστα με τη συγκρότηση μόνιμου μ
Keywords
Τυχαία Θέματα