Ολυμπιακός:Θέλει νίκη στο Τελ Αβίβ

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο Top 16 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην «ΝΟΚΙΑ Arena» την Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 21.45-ΕΤ 1.

Οι Πειραιώτες έχουν σήμερα δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εμφανίζονται όμως αποφασισμένοι να φθάσουν στην κατάκτηση του «διπλού» και τη δεύτερη νίκη τους σε πέντε αναμετρήσεις.

Δύο σημαντικά προβλήματα έχουν να επιλύσουν

στον Ολυμπιακό, καθώς στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Τζος Πάουελ και Έισι Λο. Πρόκειται, φυσικά, για δύο ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες για το 47χρονο τεχνικό, τόσο στη φροντ λάιν όσο και στην περιφερειακή γραμμή, με το Δημήτρη Κατσίβελη να αναπληρώνει το κενό του Αμερικανού γκαρντ και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να επιστρέφει στη δωδεκάδα, αφού είχε απουσιάσει από την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/09) με τον Απόλλωνα Πατρών, στην Περιβόλα. Ο Γεωργιανός σέντερ τακτοποίησε το θέμα της βίζας του, επέστρεψε από την πατρίδα του την Τρίτη (22/01) και φυσικά ακολούθησε κανονικά την αποστολή που αναχώρησε χθες (23/01) με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει ήδη γνωρίσει μία εντός έδρας ήττα, από την Κάχα Λαμποράλ με 71-70 για τη 2η αγωνιστική του Top 16, ενώ την περασμένη εβδομάδα διασύρθηκε στη Μόσχα από την Κίμκι (88-67). Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως η Μακάμπι θα επιχειρήσει να τους ασκήσει πίεση από το πρώτο λεπτό, με σύμμαχο τη γνωστή «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της, κι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα