Παράταση στο ωράριο των εφοριών

Ανοιχτά θα παραμείνουν στις εφορίες σήμερα μόνο τα τμήματα αρμόδια για την κατάθεση πινακίδων οχημάτων, μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες που συνωστίσθηκαν από το πρωί στις ΔΟΥ. Για τις υπόλοιπες συναλλαγές, η προθεσμία εξέπνευσε.

Πηγές του υπουργείου οικονομικών αποκλείουν το ενδεχόμενο παράτασης για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Ο φόρος πολυτελείας μπορεί να πληρωθεί μέχρι τέλη

Ιανουαρίου.

Ο γγ Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε πως πληρώθηκαν έως χθες περίπου 5 εκατομμύρια βεβαιώσεις και απομένουν να πληρωθούν μισό εκατομμύριο.

Για τους ιδιοκτήτες που καταθέτουν πινακίδες στις εφορίες και μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 100.000, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι όσοι πάρουν βεβαίωση ότι πήγαν και δεν εξυπηρετήθηκαν, θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν τις επόμενες μέρες χωρίς πρόστιμο.

Ο φόρος πολυτελείας μπορεί να πληρωθεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου.

Χωρίς πρόστιμα και επιβαρύνσεις μπορεί κάποιος να λάβει τον κλειδάριθμο από τις 7 Ιανουαρίου, χωρίς έως τότε να έχουν πρόσβαση στο taxisnet, τόνισε στον Αθήνα 9.84 -και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου- ο φοροτεχνικός, Βαγγέλης Αμπελιώτης.

Ιστορίες ελληνικής τρέλας στις εφορίες όλης της χώρας, ωστόσο αυτό που συνέβη στη ΔΟΥ Αμαλιάδας ξεπερνά τη φαντασία. Διαλέγοντας έναν κάθε άλλο παρά πεζό τρόπο, φορολογούμενος μετέβη στην εφορία για να καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του, καβάλα σε ένα άλογο, το οποίο όπως είπε θα αποτελέσει πλέον και το μοναδικό μέσο μεταφοράς του.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλης

Keywords
Τυχαία Θέματα