Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Μουάμπα

Σε καρδιακό επεισόδιο οφείλεται η κατάρρευση του Φαμπρίς Μουάμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με την Μπόλτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Αυτό αναφέρει το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται από την πρώτη κιόλας στιγμή, επιβεβαιώνοντας όλους όσοι υποστήριζαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν, το επόμενο 24ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του. Ο 23χρονος μέσος της
Μπόλτον κατέρρευσε τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του προσπαθούσε μάταια περίπου 10 λεπτά να τον επαναφέρει με ανανήψεις και απινιδωτή, πριν μεταφερθεί εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Μουάμπα γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1988 στην Κινσάσα της Δημοκρατίας του Κονγκό (πρώην Ζαίρ). Από το 2002 βρισκόταν στις Ακαδημίες της Αρσεναλ, έχει πάρει αγγλική υπηκοότητα και είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες από 16 έως 21 χρόνων.

Τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ από την 'Αρσεναλ, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά πήρε «μόνιμη» μεταγραφή στους «μπλε». Από το 2008 αγωνίζεται στην Μπόλτον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα