Πέταξε για Μπέλφαστ η Ξάνθη

Για το Μπέλφαστ αναχώρησε η αποστολή της Skoda Ξάνθης ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Λίνφιλντ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Το έργο της ελληνικής ομάδας είναι δύσκολο μετά και το 0-1 στα Πηγάδια, όμως ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την πίστη του ότι οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση.

«Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι το καλύτερο.

Μας άφησε πικρή γεύση. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πιστεύουμε όλοι. Η Λίνφλιντ είναι ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο αμυντικός τρόπος λειτουργίας, αλλά δεν έχει επιθετικά και τεχνικά χαρίσματα. Στο πρώτο παιχνίδι χάναμε χρόνο παίζοντας από τα πλάγια, τώρα θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και με κάθετες πάσες για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς», δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) οι Ακρίτες θα προπονηθούν στο Windsor Park ενώ λίγο νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του Νίκου Καραγεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα