Προς παραίτηση ο διευθυντής

Την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων -όπου σπούδαζε ο αγνοούμενος Βαγγέλης Γιακουμάκης- ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Επίσης ο κ Αποστόλου κάλεσε τον Οργανισμό του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ ) "ΔΗΜΗΤΡΑ" να διαβιβάσει στον εισαγγελέα το πόρισμα -της διοικητικής εξέτασης που διενήργησε τριμελής επιτροπή του Οργανισμού- για τις συνθήκες φοίτησης του 20χρονου.

Εν τω μεταξύ για την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού

Οργανισμού (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα» το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης που διενήργησε τριμελής επιτροπή.

Το πόρισμα παραδόθηκε πριν λίγες ώρες στον Σέρκο Χαρουτουνιάν, πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, που είναι ο εποπτεύουν οργανισμός της Σχολής.

Θύμα bullying υπήρξε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, δήλωσε νωρίτερα στον Αθήνα 9,84 ο Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα των Ελεγκτών του Κλιμακίου του ΕΛΓΟ Δήμητρα, κάνει λόγο , για πολιτική παρέμβαση και για ευθύνες του Διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα