Πρωτοτυπεί ο Ντίλαν

Σε 50.000 αναγνώστες του περιοδικού AARP πρόκειται να σταλεί το 36ο άλμπουμ του 73χρονου θρύλου της ροκ Μπομπ Ντίλαν που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου με κομμάτια του Φρανκ Σινάτρα.

Σε μια σπάνια συνέντευξή του στο περιοδικό AARP (Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων), το οποίο διανέμεται σε περίπου 35 εκατομμύρια Αμερικανούς ηλικίας άνω των 50 ετών, ο Ντίλαν εξέφρασε την άποψη πως τα μέλη της Ένωσης εκτίμησαν το νέο άλμπουμ και τόνισε πως έμαθε ότι, «το πάθος ανήκει στη νεολαία».

«Οι

ηλικιωμένοι πρέπει να είναι σοφότεροι. Θέλω να πω, πως μπορούν ν' αφήσουν κάποια πράγματα για τους νέους. Μην προσπαθήσουν να προσποιηθούν τους νέους. Θα μπορούσε πραγματικά να τους βλάψει», είπε ο τραγουδιστής, την ώρα που ο ίδιος ακολουθεί ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα συναυλιών.

Ο Ντίλαν, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μουσικής κατά τη δεκαετία του 1960 δεν συνδέθηκε στη διάρκεια της καριέρας του με κάποιο πολιτικό κόμμα ή κίνημα. Σήμερα, καλεί τους πλούσιους Αμερικανούς να καταβάλουν προσπάθειες για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όπως είπε, «η κυβέρνηση δεν θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Δεν τις χρειάζεται. Οι άνθρωποι πρέπει να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, ειδικότερα οι δισεκατομμυριούχοι».

«Βλέπουμε την εγκληματικότητα και το κέντρο των πόλεων να εκρήγνυται από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να κάνουν, από το να στρέφονται στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όλοι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας γι αυτούς», εξήγησε ο Ντίλαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται στον κομμουνισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα