Σταματάει ο Μέλμπεργκ;

Ο Ολαφ Μέλμπεργκ ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν την τελική του απάντηση στην πρόταση που του έχουν κάνει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Ο 35χρονος στόπερ είχε εδώ και καιρό προαναγγείλει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όμως δεν αποκλείεται το χθεσινό ματς κόντρα στη Γαλλία να ήταν γενικότερα το τελευταίο
του ματς στα γήπεδα, «κρεμώντας» πιθανόν τα παπούτσια του και ολοκληρώνοντας την πολύ μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα!

Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Γαλλία! Ενα συμπέρασμα που αναφέρει και ο Σουηδός δημοσιογράφος από την κουβέντα που είχε με τον Μέλμπεργκ. «Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή να κερδίσω κάτι σε μια άλλη χώρα. Προσπαθώ να ευχαριστιέμαι από αυτό που κάνω και να αρπάζω την ευκαιρία.

Θα δούμε αν υπάρξει κάτι» ήταν η απάντηση του κεντρικού αμυντικού στη σχετική ερώτηση για την επόμενη ημέρα της καριέρας του, με τον Μέλμπεργκ να μιλάει για το τι θα του λείψει εγκαταλείποντας το ποδόσφαιρο. «Τα παιχνίδια. Το να παίζεις μπροστά σε γεμάτα γήπεδα σημαντικά παιχνίδια με καλούς αντιπάλους. Το έχω συνηθίσει αυτό. Δεν υπάρχουν πολλές φορές στη ζωή που να έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.

Πρέπει να βρω κάτι άλλο ή να συνηθίσω τον εαυτό μου. Δεν ανησυχώ καθόλου» τόνισε ο Σουηδός, αποκαλύπτοντας πως θα ήταν καλή ιδέα να ασχοληθεί με το μποξ. Στον Ολυμπιακό, πάντως, περιμένουν την οριστική του απόφαση, όντας όμως προετοιμασμένοι για αρνητική απάντηση είτε λόγω αποχώρησής του από την ενεργό δράση είτε εξαιτίας άλλης ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα