Υποβάλλεται σε ψυχιατρική εξέταση

Σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη, που εντοπίστηκε το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαιδάρι, όπως δήλωσε ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης

Η κ. Σταμάτη παραμένει από το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, όπου εξετάζεται από ψυχίατρο ενώ στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της απόδρασης κρατουμένου. Στη ΓΑΔΑ

βρίσκονται και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που ερευνά τις συνθήκες απόδρασής της από το ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το υλικό που συλλέγεται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που ενδεχομένως αποσαφηνίζουν την ώρα απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη. Έτσι με βάση στοιχεία ότι το ντουζ στο κελί της ήταν ανοιχτό γύρω στη 1.00 χθες τα ξημερώματα εκτιμάται πως είναι ο επίμαχος χρόνος και πως η ίδια το είχε ανοίξει για να παραπλανήσει τους φρουρούς της.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου σε σημερινή ανακοίνωση του, αναφέρει ότι η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη αποκαλύπτει ουσιαστικά το κενό που υπάρχει στη νοσηλεία κρατουμένων καθώς με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα όρια μεταξύ νοσηλείας και φύλαξης κρατουμένων ασθενών φαίνονται θολά και δυσδιάκριτα.

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Β. Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας

Εν τω μεταξύ, την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζοντας «κωμικοτραγωδία "αυθορμήτου" αποδράσεως-παραδόσεως" τα όσα συμβαίνουν από χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84 ο κ. Κούγιας δεν επιθυμεί να συνεργάζεται με τον έτερο συνήγορο της κας Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα