Στήριξη από Μαξίμου στον Κατρούγκαλο

Πολιτικήστήριξη στον αναπληρωτή υπουργόΔιοικητικής Μεταρρύθμισης ΓιώργοΚατρούγκαλο παρείχε το Μέγαρο Μαξίμουμετάκαι τις κατηγορηματικές δηλώσεις τουμε τις οποίες χαρακτηρίζει ανυπόστατοτο δημοσίευμα του Βήματος,το οποίο υποστηρίζει ότι «υποσχότανδιορισμούς με προμήθεια 12%». Συγκεκριμένα,σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Κατρούγκαλοςως δικηγόρος, φέρεται να σύναψε-προεκλογικά- ιδιωτικά συμφωνητικά μεαπολυμένους δημόσιους υπαλλήλους,προκειμένου έναντι αμοιβής, να διασφαλίσειτην επαναπρόσληψη τους με δικαστικήαπόφαση ή νομοθετική ρύθμιση. "Συλλεκτικόκομμάτι κιτρινισμού, ψεύδους καισυκοφαντίας" χαρακτήρισε

το δημοσίευμαο αναπληρωτής υπουργός και υπογράμμισεπως «αν ήταν αληθείς οι κατηγορίες δενθα γενάτο θέμα παραίτησής του. "Θαέπρεπε να φύγω από τη χώρα ή θα έπρεπενα έχω αυτοκτονήσει» τόνισε.

Προανήγγειλεεξάλλου ότι αύριο θα απαιτήσει συγνώμηαπό την εφημερίδα και θα της ζητήσει νακαταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στο ΚΕΘΕΑ.Στην περίπτωση που η εφημερίδα δεν τοπράξει, θα καταθέσει αγωγή εναντίοντης, ζητώντας πολλαπλάσιο ποσό, για τονίδιο σκοπό.

Θέμααξιοπιστίας του Υπουργού έθεσαν μεανακοινώσεις τους ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ,ζητώντας την διερεύνηση των καταγγελιών.Να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους κατάτου αναπληρωτή υπουργού ζήτησανκυβερνητικοί κύκλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα