«Στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε με το παλιό»

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Όλους αυτούς τους μήνες δώσαμε μεγάλες μάχες για να υπερασπίσουμε το δίκιο του λαού μας. Και θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» τόνισε μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν πρόκειται να λυγίσουμε γιατί μπροστά μας είναι νέες μάχες που πρέπει να δώσουμε» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

προσθέτοντας χαρακτηριστικά «στις 20 του Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο. Ξεκινάμε μαζί την προσπάθεια να βγάλουμε την οικονομία από την κρίση και να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα».

Απαντώντας στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που, όπως είπε, προσπαθεί να πείσει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε «συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν μπαίνει», «ας βρουν κάποιον άλλον να βάλουν».

«Το σχέδιο τους για μια αριστερή παρένθεση δεν θα το κάνουν πράξη» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενώ άφησε αιχμές και για τους αποχωρήσαντες τονίζοντας ότι «Κάποιοι σύντροφοι της μάχης διάλεξαν τον δρόμο της φυγής».'

"Δώσαμε τη μάχη απέναντι στο φθαρμένο σύστημα και το νικήσαμε. Πήραμε την πρωτοβουλία για το δημοψήφισμα και νικήσαμε το μιντιακό, πολιτικό κατεστημένο όλους απέναντι. Μόνοι μας και όλοι τους και θα τους νικήσουμε. Έτσι και τώρα. Θα τους νικήσουμε." «Δεν είναι μάταιοι οι αγώνες, δεν είναι μάταιος ο αγώνας μας γιατί το ελληνικό δίκιο έγινε σημαία, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφέρθηκε επίσης στα θετικά σημεία της δύσκολης αυτής συμφωνίας όπως ότι εξασφαλίζει την χρηματοδότηση της χώρας, αποτρέπει το Grexit και τις απολύσεις, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και αυτά ήταν μάχες που δώσαμε. «Έχει δύσκολες πτυχές, αλλά δίνει κάποιες διεξόδους «γιατί εξασφαλίζει για τρία χρόνια τη σταθερότητα που είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ομαλά η οικονομία» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα