Στις Παραλλαγές το 4yourfamily.gr

"Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σ' έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει ν' απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει." Περίεργος τρόπος για να...συστηθείς. Δεν θα διαφωνήσουμε. Τα λόγια όμως, ενός αγαπημένου συγγραφέα, του Πάουλο Κοέλιο, περιέργως βρίσκουν ακριβώς το στόχο μας.

Θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, όπως τα παιδιά. Κυρίως την εποχή της κρίσης. Οικονομικής αλλά κι αξιών...

Θέλουμε να είμαστε πάντα απασχολημένοι με κάτι...Κι ακόμα κι όταν δεν θέλουμε -καμιά φορά συμβαίνει

κι αυτό- είμαστε!

Θέλουμε ν' απαιτούμε μ' όλη μας τη δύναμη αυτό που επιθυμούμε. Όπως είναι η γνώση, οι πληροφορίες, η διέξοδος στα αδιέξοδα της καθημερινότητας.

Σ΄ετούτο τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να "γνωρίσετε" επιστήμονες. Γιατρούς, εκπαιδευτικούς, συμβούλους θηλασμού, δημοσιογράφους αλλά και καλλιτέχνες. Επαγγελματικά αλλά και στη ψυχή...Κι ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας. Φίλους. Σκληρά εργαζόμενους. Γονείς. Όλοι μας, μ' έναν κοινό παρανομαστή. Την αγάπη για το παιδί και την οικογένεια.

Αλλά και την ανάγκη για επικοινωνία...Ευελπιστούμε, μέσα απ' τα άρθρα μας να προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες που τόσο έχουμε ανάγκη, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας, των παιδιών μας, αλλά και των γονιών μας και των παπούδων μας. Ουσιαστικά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μαζί σας!

Ειδικές ικανότητες, μαθησιακές δυσκολίες, εξωσωματική, θέματα εγκυμοσύνης αλλά και μητρότητας γενικότερα, θηλασμός, συμβουλές προληπτικής ιατρικής, ψυχολογία, θέματα για την τρίτη ηλικία που τώρα είναι η σειρά μας να τη στηρίξουμε... Η ιστορία της ζωής όλων μας...Με τις δυσκολίες, αλλά και τις χαρές της...

Διασκέδαση, εκδηλώσεις, θέατρο, βιβλίο, κινηματογράφος, βόλτες, συνταγές, "DIY" ή όπως το προτιμούμε..."Μπορείς και μόνος σου", με προτάσεις χειροποίητων δημιουργιών! Οικονομικά, ξεχωριστά, μοναδικά!

Θα blog-άρουμε παρέα! Θα μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, γνώσεις, ιδέες, ερωτήσεις κι απορίες. Για θέματα ιατρικής, εκπαίδευσης, καθημερινότητας. Στιγμές οικογενειακές.

Με την ευχή, να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Και γιατί όχι να συγκινηθούμε παρέα και να γελάσουμε μαζί...4yourfamily!

Keywords
Τυχαία Θέματα