Συμφώνησαν και υπογράφουν!

Συμφώνησαν σε όλα οι δικηγόροι Σουλτάν και Βαρδινογιάννη, στην συνάντηση της Πέμπτης και αναμένονται υπογραφές στο από κοινού αλλαγμένο MoU ακόμη και απόψε.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα ενώ η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Οι δικηγόροι Βαρδινογιάννη και Σουλτάν προχώρησαν σε από κοινού αλλαγές στο MoU και αναμένονται πλέον οι υπογραφές, ακόμη και μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Από το περιβάλλον του Τζίγγερ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Παραδόθηκε το πρωτότυπο του γνησίου της υπογραφής και απομένουν μόνο κάποια

νομικά ζητήματα.

Όταν πέσουν οι υπογραφές θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, με τον Αναστάσιο Μπερέτα, να είναι ο εκλεκτός του Πρίγκιπα και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Αθήνα πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Η γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου αναβάλλεται και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 24 του ίδιου μήνα, ώστε να έχει πρώτα ολοκληρωθεί και ο έλεγχος της ΠΑΕ από την πλευρά του Σαουδάραβα.

Από τις 25 και μετά ο Σουλτάν θα πρέπει να καταβάλλει τα πρώτα 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να γίνει μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα