Θέλει Αναστασίου η Σταντάρ Λιέγης

Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα ο Γιάννης Αναστασίου είναι μέσα στη λίστα με ονόματα των τεχνικών που εξετάζονται από τους ανθρώπους του συλλόγου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας "Νieuwsblad.be" το όνομα του Γιάννη Αναστασίου είναι μεταξύ εκείνων που φέρονται να ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της ομάδας της Λιέγης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι μάλιστα ο μοναδικός της λίστας που δεν εργάζεται στο Βέλγιο ή που
δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Σταντάρ με άλλη ιδιότητα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως μέσα στους υποψηφίους είναι ο Γιανίκ Φερέρα της Σεντ Τρούιντεν και πως η Σταντάρ έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη τους Γκι Χέλερς ο οποίος δουλεύει αυτή την περίοδο ως τεχνικός διευθυντής για την εθνική ομάδα της χώρας του, το Λουξεμβούργο. Η ιστοσελίδα επισημαίνει πως έχει γίνει κρούση τους Φρανκ Ντουρί (Ζούλτε Βάρεγκεμ) και Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς (Μέχελεν) χωρίς όμως η απάντησή τους να είναι θετική ενώ ως λύση από το εξωτερικό εξετάζεται αυτή του Γιάννη Αναστασίου και για το λόγο αυτό υπήρχε η σχετική επαφή με τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα