Στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει κατά την ομιλία του στις 7.30 στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, ο πρόεδρος του κόμματος. Ο Αλέξης Τσιπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα κυβερνήσει και μάλιστα, όχι μία αλλά δύο τετραετίες στη διάρκεια σύντομης συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO . "Για να κερδίσουμε το αύριο πρέπει να ξεμπερδέψουμε με το χθες", υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη τελική ευθεία η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Σε συγκέντρωση στελεχών της Αυτοδιοίκησης, μιλά ο Πρόεδρος της ΝΔ στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ. "Θα κυβερνήσουμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ... αρκεί να το θέλει. H ΝΔ θα επιδιώξει τη συνεργασία με όσο πιο πολλά κόμματα γίνεται" υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην Real News.

Δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, η δημόσια πολιτική συζήτηση φαίνεται να εστιάζεται στις μετεκλογικές συνεργασίες, την ίδια ώρα που τα πολιτικά κόμματα επιχειρούν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων τους. Mιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως όποιο κόμμα λάβει την πρώτη θέση στις εκλογές, είτε θα σχηματίσει κυβέρνηση αυτοδυναμίας, είτε κυβέρνηση συνεργασιών, αποκλείοντας ταυτόχρονα την πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ.

Όποιο κόμμα λάβει την πρώτη θέση στις εκλογές, είτε θα σχηματίσει κυβέρνηση αυτοδυναμίας είτε κυβέρνηση συνεργασιών, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθάρισε ωστόσο πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα