Την Πέμπτη η απολογία

Την ερχόμενη Πέμπτη θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή, αρμόδιου για υποθέσεις τρομοκρατίας, η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία είναι αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο για τον ρόλο που τής αποδίδεται στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Γοργοπόταμος», για την απόδραση κρατουμένων-μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 22χρονη ζήτησε και έλαβε από τον Εφέτη προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της και να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Προθεσμία έλαβαν και οι άλλες δύο γυναίκες

που συνελήφθησαν σήμερα, η μητέρα και η σύντροφος του καταδικασμένου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίες θα απολογηθούν στον Εφέτη αύριο.

Εν τω μεταξύ, απολογία στον εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο, καλείται να δώσει αύριο και ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Χρήστος Τσάκαλος.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του νεαρού, που θα μεταχθεί το πρωί από τις φυλακές, περιλαμβάνει πράξεις που αφορούν το σχέδιο απόδρασης μελών των «Πυρήνων της Φωτιας», που αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα