Το επιδόρπιο της 6ης αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Super League. Στα Χανιά ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί στις 17:00 τον Πανθρακικό και στις 19:30 η Καλλονή θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο.

Στα Χανιά ο Πλατανιάς ψάχνει το πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς καθώς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει 4 ισοπαλίες

και 1 ήττα και βρίσκεται στην 16η θέση με 4 βαθμούς. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μοράλ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Από την πλευρά του, ο Πανθρακικός θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών και με νίκη να ανέβει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η Καλλονή μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις της. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιονάν Γκαρσία.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ατρόμητου στη Super League είναι μέτριες και η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ψάχνει να βρει ρυθμό αλλά και τους απαραίτητους βαθμούς για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Μοναδική απουσία για τους Περιστεριώτες, ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Οι δύο αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα