Τρία στα τρία για τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά χάρη σε γκολ του Αμπέντ και επικράτησε δίκαια. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Το τρία στα τρία για πρώτη φορά την φετινή σεζόν πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και
πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Αμπέντ.

Οι πράσινοι ήταν κακοί στο πρώτο μέρος όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά κατάφεραν με τον Αλγερινό να προηγηθούν.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκλεισε καλύτερα τους διαδρόμους και απείλησε περισσότερο από ότι στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας γκολ που δεν χάνονται. Το τριφύλλι διατηρήθηκε έτσι στην τέταρτη θέση ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Καιρός:

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Τέταρτος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (68' Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός (57' Μπαϊράμι), Πράνιτς, Αμπέντ, Κλωναρίδης (73' Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φαίσκα, Τετέ, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (78' Σιώπης), Γουνδουλάκης (85' Σιαλμάς), Φερνάντες, Κατάι (71' Μπέλιτς), Τόρες, Βλαχοδήμος

Γκολ: 40' Αμπέντ.

Κίτρινες κάρτες: 50' Λαγός, 66' Τριανταφυλλόπουλος, 90' Μπέργκ/9' Καζναφέρης, 47' Βλαχοδήμος, 69' Φαίσκα, 87' Σιώπης

Κόκκινες κάρτες: 83' Βλαχοδήμος (δεύτερη κίτρινη)
Keywords
Τυχαία Θέματα