Τροποποιήσεις στα δρομολόγια

Νωρίτερα θα αποσυρθούν το βράδυ του Μ. Σαββάτου από την κυκλοφορία τα μέσα μαζικήςμεταφοράς. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στις 23.00 θα βρίσκονται ήδη στααμαξοστάσια, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο του μετρό από το Σύνταγμα θαείναι στις 23.00. Στον ηλεκτρικό, το τελευταίο δρομολόγιο από τουςσταθμούς
Αττική και Κηφισιά θα είναι στις 22.40, από το σταθμό τουΠειραιά στις 22.35 και από το Μοναστηράκι στις 22.55.  Η συχνότητα τωνδρομολογίων του τραμ θα είναι όλο το τριήμερο ανά 25 λεπτά.Εν τω μεταξύ, αναχωρούν το Μ. Σάββατο και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα. Η τροχαία παραμένει σε επιφυλακή, ωστόσο η κίνηση εμφανίζεται μειωμένη σε σχέση με πέρυσι. Η εκτίναξη της τιμής της αμόλυβδης αλλά και το τσουχτερό αντίτιμο των διοδίων συνέτειναν στην πληρότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς, τα οποία επιστρατεύουν έκτακτα δρομολόγια, για να αντιμετωπίσουν την έξοδο.

Ανοιχτά έως τις τρεις μετά το μεσημέρι θα είναι το Μ. Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα. Το πασχαλινό τραπέζι αναμένεται να είναι φθηνότερο φέτος, σύμφωνα με τιμοληψίες της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Το μέσο κόστος κυμαίνεται από 80 έως 145 ευρώ, ενώ πέρσι ήταν από 90 έως 150 ευρώ. Η τιμή για τα εγχώρια αμνοερίφια στην Βαρβάκειο αγορά κυμαίνεται από 7 έως 9 ευρώ. Τη Δευτέρα του Πάσχα όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα