Μύθος ότι βγαίνουμε από το τούνελ

Για επιχείρηση πολιτικής εξαπάτησης της κοινωνίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «μύθο» ότι η χώρα βγαίνει από το τούνελ, ότι αρχίζει η ανάπτυξη και ότι κάμπτεται η ανεργία.

«Αυτή η στρατηγική της μυθολογίας, πιθανόν να σχετίζεται με εκλογικά σχέδια», εκτίμησε ο κ. Τσίπρας, ενώ

προέβλεψε ότι μετά τις γερμανικές εκλογές θα έλθει νέο σκληρό πακέτο μέτρων, που ακόμη και οι ίδιοι οι κυβερνώντες δεν έχουν φανταστεί.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι το κόμμα του θέλει να ανασυγκροτήσει την οικονομία, την κοινωνία, τη χώρα, που άλλοι διαλύουν και αυτό, όπως σημείωσε, «δεν είναι δυνατό να γίνει και δεν θα γίνει, με ελεεινά αμειβόμενο εργατικό δυναμικό, με ρακένδυτους και ανασφαλείς εργαζόμενους, με εκατομμύρια ανέργους ή υπόδουλους σε διαλυμένες εργασιακές σχέσεις».

Για «αλαζονικό παραλήρημα» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα.

«Την ώρα που οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να ξεπεράσουν με ασφάλεια την τελευταία φάση της κρίσης, ο κ. Τσίπρας διακηρύσσει μονότονα την προσδοκία του η χώρα να αποτύχει για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ο ίδιος και το κόμμα του, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα