Ζητούν εγγυήσεις στον ΠΑΟΚ για το γήπεδο

Σε κακή κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Κομοτηνής και στον ΠΑΟΚ θα ζητήσουν από την εταιρεία συντήρησης να υπογράψει εγγυήσεις για την καταλληλότητα του γηπέδου.

Οι εργασίες που έγιναν από την τεχνική εταιρία φαίνεται πως δεν είχαν τα αποτελέσματα που θα περίμενε κάποιος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός

αγώνας.

Οι παρεμβάσεις δεν είναι μικρές, είναι περίπου 1,5 στρέμμα σε μπαλώματα. Στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν την άποψη πως δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες αγώνας. Αν ωστόσο η Λίγκα και η εταιρία επιμείνουν για την διεξαγωγή του αγώνα τότε η ΠΑΕ θα ζητηθεί να εγγυηθούν γραπτώς για την καταλληλότητα. Αυτό θα γίνει στην αυριανή σύσκεψη.

Στον «δικέφαλο» εκφράζουν την απορία τους πως η τεχνική εταιρία που έστειλε "αρνητικό" για μερικές λακκούβες νερού στο ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό και δεν αναγνωρίζει την επικινδυνότητα μετά από τόσο πρόσφατη τοποθέτηση "μπαλωμάτων".

Πάντως οι Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι θα επανεξετάσουν την σχέση που έχουν με την συγκεκριμένη τεχνική εταιρία για το γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα