Αυτοί είναι οι απαγωγείς της ανιψιάς του προέδρου του Αστέρα

Στην εξιχνίαση της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας – που σημειώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες στην Κυψέλη - προχώρησε η Ελληνική…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή (16/11/2014) προσήχθησαν - και τελικά συνελήφθησαν - στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής δύο άτομα ηλικίας 48 και 53 ετών, ως βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση.

Ο 48χρονος, ομογενής από το Καζακστάν, είναι υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας, ο ιδιοκτήτης της οποίας διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της κοπέλας.

Ο συλληφθείς

φέρεται να άντλησε πληροφορίες από τον εργοδότη του - ο οποίος δεν έχει καμία ανάμειξη με την αρπαγή της 27χρονης- τόσο για τη νεαρή κοπέλα, όσο και για την οικονομική κατάσταση του πατέρα της και του θείου της, προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Ο 53χρονος αλλοδαπός, που επίσης συνελήφθη, είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ενώ αναζητείται για την υπόθεση ένας ακόμη αλλοδαπός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το κρησφύγετο των δραστών στη Λούτσα, καθώς και περίπου 80.000 από τα λύτρα της απαγωγής.

Οι δράστες αποδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην απαγωγή και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν την οικονομική κρίση.

Όλοι φέρεται να είχαν λευκό ποινικό μητρώο.

Πέρα από την ανάκριση, θα γίνει σύγκριση του DNA των δύο συλληφθέντων με το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί στα ρούχα του θύματος, αλλά και πάνω σε φάκελο που είχαν εναποθέσει οι απαγωγείς πάνω σε εγκαταλελειμμένο φορτηγό, στην οδό Ολυμπίας στη Νέα Ιωνία.

To χρονικό της απαγωγής

Η κοπέλα απήχθη από το κέντρο της Αθήνας στις 31 Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα έζησε τον δικό της εφιάλτη.

Οι δράστες την παρακολουθούσαν καιρό και γνώριζαν τα δρομολόγιά της, ώσπου βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία και την έβαλαν με τη βία σε ΙΧ.

Τρεις μέρες αργότερα οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια της κοπέλας, ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια ενημέρωσε την Αστυνομία και, έπειτα από διαπραγματεύσεις, το ποσό των λύτρων έπεσε στα 82.000 ευρώ, τα οποία και δόθηκαν από την οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο, σε συγκεκριμένο σημείο.

Λίγες ώρες μετά, οι δράστες άφησαν την κοπέλα στην περιοχή της Κυψέλης.

Η 27χρονη ήταν καλά στην υγεία της και δεν είχε κακοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα