Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Γενικό προφίλ

Ένα πρωινό που ξεκινά με τη Σελήνη στο Ζυγό έτοιμη να αναρωτηθεί, να αμφιταλαντευτεί και τελικά να διαπραγματευτεί τι διάθεση θα έχετε και κατ' επέκταση τι θα μεταφέρετε σήμερα στους άλλους. Η ζυγαριά μετά βεβαιότητας θα γείρει υπέρ της χαράς, του έρωτα και της καλοσύνης. Από το απόγευμα και μετά εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και απαιτεί να δείτε κάποιες αλήθειες κατάματα, προκειμένου να αντισταθείτε στη μιζέρια και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη μέρα.

Κριός

Τα

πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και στηρίζονται πάνω σε πραγματικά γεγονότα. Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο προσπαθεί να κλείσει κάποια κεφάλαια. Από το απόγευμα όμως και μετά η είσοδος της στον 8ο οίκο θα εγείρει ζητήματα συναισθηματικής αβεβαιότητας και αποδοχής. Ο έρωτας, αυτό το σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας, έρχεται να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο, αφού θα σας βοηθήσει ως κινητήριος δύναμη να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως στηρίζετε το μέλλον σας σε κουβέντες του αέρα.

Ταύρος

Το πρωινό ξεκινάει με μια πυρετώδη κατάσταση σε ζητήματα εργασίας. Ίσως να σας προσφέρουν περισσότερες υποθέσεις από ότι είχατε υπολογίσει κι αυτό, έστω και παροδικά, να σας κάνει να πελαγώνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό κατά τις απογευματινές ώρες διανθίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με έντονα ερωτικά στοιχεία, πράγμα που κάνει το έργο σας πολύ πιο εύκολο. Για τους γεννημένους του 1975 ίσως κάποια άτομα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σήμερα.

Δίδυμοι

Η δυνατότητα για επικοινωνία αλλά και η όρεξη να δείξετε τι αξίζετε κινητοποιούν τους μηχανισμούς και σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο χώρο εργασίας. Ίσως να έχετε αντιληφθεί τη διαφοροποίηση συναισθημάτων από την πλευρά κάποιων . Ερωτικά, πρέπει να μπείτε λίγο πιο ζεστά στο ρόλο σας και να δείτε τη σχέση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Οι γεννημένοι του 1992 τα όνειρα σας δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Καρκίνος

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του πρωινού θα σας δημιουργήσει άγχος ως προς τα χρονοδιαγράμματα. Οι μοναδικές ευκαιρίες που σας δίνονται τόσο στη δουλειά όσο και στα ερωτικά σας καθιστούν κάπως τυχερούς, αν όχι ιδιαίτερα προνομιούχους. Στην προσωπική ζωή βάλτε χρώμα και προσπαθήστε από το απόγευμα και μετά να μην παρασυρθείτε σε συναισθηματικές αψιμαχίες. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο.

Λέων

Η μέρα κυλά με μια σχετική ηρεμία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες προετοιμασίες. Η πίστη στον εαυτό σας βοηθά να μαγνητίζετε τα βλέμματα, ωστόσο ίσως άθελά σας οδηγηθείτε σε υπερβολές. Βάζοντας την προσωπική σας πινελιά στο χώρο εργασίας, καταφέρνετε άτυπα να κατακτήσετε άλλο ένα φρούριο. Οι τηλεφωνικές επαφές δεν ευνοούνται από το απόγευμα και μετά. Οι γεννημένοι του 1976 κάνετε σωστή χρήση των δυνάμεων σας.

Παρθένος

Η εμμονή σας με κάποια ζητήματα ίσως σας δημιουργήσει κάποια πρόσκαιρα προβλήματα με άτομα που δεν λένε να συμμορ

Keywords
Τυχαία Θέματα