Ολυμπιακός: «Κληρώνει» για Περπέρογλου

08:56 6/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση εμφανίζεται ο Στράτος Περπέρογλου, που έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του.

Ο 29χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από θλάση στους προσαγωγούς, που του στέρησε τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα του τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Πλέον, όμως, αισθάνεται πολύ καλύτερα κι έτοιμος να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Στράτος

Περπέρογλου θα δοκιμάσει σήμερα (06/04) να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο φαληρικό στάδιο κι εφόσον πράγματι τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί από το Γιώργο Μπαρτζώκα στην αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Μετά το «διπλό» στο «Αμπντί Ιπεκτσί» επί της Εφές Αναντόλου, για το Top 16 της Ευρωλίγκας, οι Πειραιώτες επανέρχονται στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ θα υποδεχθούν αύριο (07/04, 19/15) στο φαληρικό στάδιο τους Δραμινούς. Ο 48άχρονος τεχνικός δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον τραυματία στη μέση Γιώργο Πρίντεζη, καθώς και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι που επανήλθε μεν σε ρυθμό προπόνησης, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα