Όπου λαλούν πολλά κοκόρια...

14:08 2/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Απο δηλώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, πάνε καλά... Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το πως πρέπει να σωθεί η…

Η απειρία, απειρία, αλλά μέχρις ένα σημείο...

Εδώ, η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει..

Μιλώ για δηλώσεις των στελεχών και των υπουργών της κυβέρνησης που αντί να ξεδιαλύνουν, μπερδεύουν περισσότερο το ήδη θολό τοπίο των διαπραγματεύσεων και των προθέσεων της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι εμφανίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά παράθυρα

είναι περισσότερες κι από του Άδωνι Γεωργιάδη στα φόρτε του.

Η εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής παροιμίας: «ότι του φανεί του λωλοστεφανή». Κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέει και από μια υποκειμενική άποψη για το πώς πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα.

Ο Παπαδημούλης λέει: «Είναι πολιτικά επιβεβλημένο να έρθει η συμφωνία στη Βουλή».

Σε άλλο κανάλι ο Νίκος Φίλης δηλώνει: «Δεν είναι αναγκαίο νομικά ούτε επιβεβλημένο να περάσει με ψηφοφορία από τη Βουλή.

Σε τρίτο τηλεοπτικό παράθυρο ο νέος γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, έχει κι αυτός τη δική του άποψη: «στην περίπτωση που προκύψει νομικό θέμα θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση η συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης».

Και το γαϊτανάκι των διαφορετικών δηλώσεων δεν σταματάει εκεί, συνεχίζεται...

Ο Δημήτρης Στρατούλης τονίζει με στόμφο ότι δεν θα στείλει απολύτως τίποτα για έγκριση στους θεσμούς την ώρα που ο υπερ- υπουργός του λέει «ναι σε νέα χρηματοδότηση υπό προϋποθέσεις».

Ο Γιάννης Μπαλάφας δηλώνει ότι μπορεί να έχουμε νέους φόρους στα τσιγάρα και στα ποτά όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξουν ούτε έμμεσοι, ούτε άμεσοι φόροι και τέλος ο Γιάνης Βαρουφάκης σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις του λέει ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε νέα έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης από τους πλούσιους χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται.

Έλα Χριστέ κι Απόστολε. Αυτό λέγεται χάραξη κεντρικής στρατηγικής;

Μήπως ήρθε η στιγμή τα παλικάρια να φύγουν από τα κανάλια και να πιάσουν δουλειά στα υπουργεία γιατί στις Βρυξέλλες έχουν «στήσει» αυτί και γελάνε ή ετοιμάζονται για τα χειρότερα...

Αν θέλαμε υπουργούς – πανελίστες κρατάγαμε και τους προηγούμενους...

Βάλτε τη μηχανή να δουλέψει κι όποιοι δεν μπορούν ας ακολουθήσουν τον Άδωνι και ας κάνουν καριέρα στα κανάλια...

Keywords
Τυχαία Θέματα