The Voice: Συνταγή για πίτσα για το βράδυ της Κυριακής! Και νηστίσιμη έκδοση!

12:01 21/3/2015 - Πηγή: TVNea
Πλησιάζει σιγά σιγά το 6ο επεισόδιο των ακροάσεων της δεύτερης χρονιάς του The Voice. Κι επειδή δεν έχουμε μάθει να συνδυάζουμε μόνο ένα, εδώ έρχεται και η μαγειρική να ''δέσει'' με την παρακολούθηση του show! Γιατί, βλέποντας, έρχεται και η όρεξη! Το Tvnea σας βρήκε μία συνταγή για πίτσα μαργαρίτα, την πλέον γνωστή και αγαπημένη όλων, η οποία μπορεί να γίνει κανονική ή νηστίσιμη, αν βάλετε
οποιοδήποτε νηστίσιμο τυρί σας αρέσει!

Αν πάλι δεν θέλετε να ζυμώνετε, αγοράζετε μία έτοιμη από το σούπερ μάρκετ ή αν δε θέλετε τίποτα από τα δύο, μπορείτε να πάρετε τον εύκολο δρόμο... το φωτεινό μονοπάτι που οδηγεί στο delivery!

Η συνταγή από το site monastiriaka.gr

Υλικά

Διαλύουμε τη μαγιά στο μισό νερό, ρίχνουμε λίγο αλεύρι, ανακατώνουμε καλά το μείγμα και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος να ανέβει. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε την ανεβασμένη μαγιά, το υπόλοιπο νερό και ζυμώνουμε το μείγμα. Το αφήνουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένο, ώσπου να διπλασιαστεί σε όγκο. Απλώνουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί. Στρώνουμε τις ντομάτες και από επάνω το τριμμένο κασέρι. Πασπαλίζουμε με βασιλικό, ρίχνουμε λίγο λάδι στην πίτσα, την ψήνουμε στους 230 βαθμούς για 20 λεπτά. Μπορούμε να προσθέσουμε 50 γρ. μαύρες ελιές ή κάπαρη η 100 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες και ψιλοκομμένη πιπεριά.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα