Κρας τεστ στα πρωινά του Σαββατοκύριακου!

10:01 26/5/2015 - Πηγή: TVNea
«Η... δική μου παρουσιάστρια σερβίρει πρωινό καλύτερα από τη δική σου»! Τις τελευταίες
εβδομάδες η μάχη της μπούκλας και του οξυζενέ έχει ανάψει για τα καλά, μετά την κάθοδο και της Μαρίας Μπεκατώρου στον τηλεοπτικό αγώνα του Σαββατοκύριακου.

Μετά από δύο εβδομάδες μετωπικής σύγκρουσης της Μαρίας Μπεκατώρου, της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, κάνουμε ένα κρας-τεστ στις τρεις εκπομπές του ΑΝΤ1, του Εpsilon και
του Alpha.

Η Μαρία Μπεκατώρου ήρθε έτσι ξαφνικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έφερε τη... λιακάδα, τη χαρά, την αισιοδοξία. Αυτοσαρκάζεται, έχει χιούμορ, συγκινείται, είναι άμεση και κουβαλά μία τηλεοπτική αθωότητα που σε συνδυασμό με το ταμπεραμέντο και το σκέρτσο της σε κερδίζει. Μου αρέσει που τα ταξιδιωτικά της εκπομπής τα έχει αναλάβει η ίδια παρουσιάζοντας την εικόνα της καλοκαιρινής Ελλάδας με τη δική της ματιά.

Πέρα από την παρουσιάστρια, η εκπομπή έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να στρώσει. Πρώτον, το πάνελ της είναι αυτό που λέμε... πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα. Δεν υπάρχει καμία τηλεοπτική λογική που να κρύβεται πίσω από την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων, γι' αυτό και η «χημεία» για τη συγκεκριμένη παρέα είναι λέξη αταίριαστη. Ο μοναδικός που ξεχωρίζει είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στον οποίο και μπορεί να βασιστεί η Μαρία, ενώ αν πάρει... φόρα πολλά έχει να δώσει και η έμπειρη Ελισάβετ Κυρίτση. Η εκπομπή, επίσης, χρειάζεται πιο πλούσια θεματολογία, βίντεο, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, χρηστικές στήλες και πολλές τηλεφωνικές γραμμές με τον κόσμο, κάτι το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να πραγματώνεται?

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πέτυχαν το... πρωινό θαύμα της σεζόν. Η εκπομπή τους «Στα καλά καθούμενα» δεν κατάφερε απλώς να ξεχωρίσει μέσα από ένα κανάλι που έχει διάρκεια ζωής ουσιαστικά μόλις έναν χρόνο, αλλά κατάφερε να κάνει και πρωταθλητισμό στους πίνακες τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μέχρι να βγει στον αέρα η Μαρία Μπεκατώρου.

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα και είχε μεγάλη δυναμική, γιατί σε αντίθεση με το «Σου-Κου» είχε κι ένα πολύ δυνατό παρεάκι. Οι οικοδεσπότες, έχοντας στο πλευρό τους τον Δημήτρη Μακαλιά και την Ολγα Λαφαζάνη, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μία αληθινή τηλεοπτική παρέα.
Στα μεγαλύτερα ατού της εκπομπής ανήκει και το γεγονός ότι ο Κρατερός έφερε στον καναπέ του Εpsilon όλο το ελληνικό θέατρο. Επίσης, το υποκριτικό του ταμπεραμέντο μας χάρισε απολαυστικές στιγμές, κυρίως από τη ρουμπρίκα «Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γάστρα»!
Δεν είναι όμως όλα τέλεια και σε αυτό το πρωινό. Για παράδειγμα, η υπερβολική γλύκα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι από ένα σημείο και μετά μοιάζει επιτηδευμένη.

Και τελευταίο το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Πόσο... γενναιόδωρο είναι αυτό το κανάλι, πόσο υπεράνω αριθμών; Με τέτοια νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει όλη τη σεζόν γεννά ερωτηματικά γιατί παραμένει ακόμη στον αέρα η εκπομπή.
Η... με το ζόρι παρουσιάστρια είναι πέρα από κάθε κριτική. Η τηλεόραση χρειάζεται αλήθεια, αυθορμητισμό, αμεσότητα, χιούμορ, ταμπεραμέντο και όχι, όλα αυτά αυτό το κορίτσι δεν τα 'χει. Επίσης βασική προϋπόθεση είναι το να μπορείς να μιλάς, γιατί στην τηλεόραση... η σιωπή δεν είναι χρυσός. Εκτός όλων αυτών δε, η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως η τηλεοπτική έπαρση και ο τηλεοπτικός ναρκισσισμός είναι... θανατηφόρες συνήθειες.

Ο μοναδικός λόγος που εξακολουθώ πού και πού να χαζεύω ττην εκπομπή είναι ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που μπορεί να κάνει μια συζήτηση με τους καλλιτέχνες που κάθονται στο καναπέ της εκπομπής. Επίσης μου άρεσαν πολύ και όλα τα... θεατράλε σκετσάκια που τον τελευταίο καιρό βγήκαν στον αέρα, όπως εκείνα που ήταν εμπνευσμένα από τον χρυσό, ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος είναι ειδικός στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό είδος και έχει... ψήσει πολλές και διάφορες παρουσιάστριες. Βέβαια, τον προτιμώ όταν κάνει απλά τη δουλειά του από τις στιγμές εκείνες που προσπαθεί αγωνιωδώς να διασκεδάσει την παρουσιάστρια-«βασίλισσα».

Πηγή:tvέθνοςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα