Πλώρη για ALPHA βάζει το «ΟΛΑ»;

19:46 10/3/2015 - Πηγή: TVNea
Αρχή με την ανεπίσημη συνεργασία Περρή στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Μπορεί επισήμως να μην έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ο Βαγγέλης Περρής έχει αναλάβει άτυπα σύμβουλος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου σπιτάκι μου»… Μπορεί επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία των δυο στον «αέρα» της εκπομπής πριν μία εβδομάδα να το έριξαν στην πλάκα λέγοντας χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής, «Σας βλέπω και τώρα διαβάζω στα πρωτοσέλιδα ότι είμαι σύμβουλός σου, Κωνσταντίνα. Πού τα βρίσκουν αυτά και τα γράφουν»… Ωστόσο, έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος έχει όντως
ξεκινήσει να συμβουλεύει την νεαρή παρουσιάστρια και να τις δίνει οδηγίες για να βελτιώσει την εκπομπή.

Παράλληλα στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Περρή έχει αναλάβει ήδη ενεργό δράση στις συσκέψεις, φροντίζει για τους καλεσμένους, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε εγκατασταθεί στο πλατό της εκπομπής και καθοδηγούσε διαρκώς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κάθε της κίνηση!

Αυτό όμως είναι η μία πλευρά της πραγματικότητας… Διότι η άλλη, θέλει – σύμφωνα με άλλες πηγές, η εκπομπή «Όλα μπιπ» του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή την ερχόμενη σεζόν να «μετακομίζει» από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA! Λέγεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία που η σατυρική εκπομπή φιλοξενείται στο κανάλι του Αμαρουσίου… Δεδομένου ότι ο Θέμος Αναστασιάδης έχει πολλά παράπονα τα τελευταία χρόνια από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η διοίκηση του σταθμού, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο μεταχείρισης. Συγκεκριμένα παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή της εκπομπής… Ενώ μονίμως υπάρχουν παράπονα για την ώρα προβολής της, θεωρώντας ότι σταθερά αδικείται και μετατοπίζεται όλο και πιο αργά, ανάλογα με τις ανάγκες του «Ράδιο αρβύλα», αλλά και των «Καρντάσιανς» που προηγούνται, Δευτέρα και Τρίτη, αντίστοιχα! Φυσικά δεν λείπουν και οι προστριβές για τους καλεσμένους που επικαλύπτονται με άλλες εκπομπές!

enimerosi24

Πάντως το ρεπορτάζ του TVNEA.COM διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα