Celebrating Innovative Digital Customer Experiences: Οι κορυφαίες διακρίσεις σε Plushost, Nobacco και Πλαίσιο Computers

Παρουσία εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου οι νικητές των UX|CX Awards 2023. Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώθηκε φέτος για δεύτερη φορά με στόχο να αποτελέσει την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX|CX παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη/ χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμιση του αντικειμένου.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την Κριτική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί, με Πρόεδρο τον Οδυσσέα Κόλλια,

Οικονομολόγο – Συγγραφέα, Εκπαιδευτή στη Δια Βίου Μάθηση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βάσει της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων προέκυψαν τα κορυφαία βραβεία των UX|CX Awards 2023 ως εξής:

Η Plushost αναδείχθηκε UX|CX Agency of the YearΟι Nobacco και Πλαίσιο Computers ισοψήφησαν και κατέκτησαν από κοινού τη διάκριση UX|CX Brand of the Year.

Επιπλέον, τα έργα τα οποία απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα, στην οποία διαγωνίστηκαν, έλαβαν το Platinum βραβείο της Ενότητας. Αναλυτικότερα, στην Ενότητα «UX|CX Transformation & Strategy per Industry» τo Platinum βραβείο για e-shop απονεμήθηκε στην πρωτοβουλία της HappyOnline για το sweebies.gr, ενώ στην ίδια Ενότητα για e-business την υψηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο ΟΠΑΠ για το opap.gr. Στην Ενότητα «CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle» το Platinum βραβείο για e-shop κέρδισαν οι Plushost και Pandorashop για το Pandorashop.gr, ενώ το αντίστοιχο Platinum για e-business απέσπασαν οι Threenitas και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για το «eway app – για την υποστήριξη των οδηγών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου». Τέλος, στην Ενότητα «Best Use of Digital CX Solutions & UX Implementations» Platinum διάκριση έλαβε η υποψηφιότητα της Kaizen Gaming LTD με το «The Betano Effect».

Ο Οδυσσέας Κόλλιας στον χαιρετισμό του τη βραδιά της απονομής ανέφερε: «Η προσφορά καινοτόμων και εύχρηστων εμπειριών από την επιχείρηση εμπλουτίζει τις σχέσεις με την πελατεία, δημιουργεί καλή φήμη, αυξάνει τις πωλήσεις και διαδίδεται, ζωντανά και ψηφιακά. Επιπλέον, επωφελούνται οι εργαζόμενοι διότι ανανεώνονται οι σχέσεις ανάμεσά τους και ενδυναμώνεται η συνεργασία με τους προμηθευτές, μιας και όλοι και όλες συμπεριλαμβάνονται στις ενέργειες που γίνονται. Μέσα από τις αξιόλογες υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν αναδείχτηκε ότι οι online και mobile UX|CX εμπειρίες διευρύνονται, εμπλουτίζονται με νέους τρόπους και μεθόδους προσφέροντας στον/ στην καταναλωτή/-τρια – χρήστη/-στρια ευκολία και απόλαυση».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Κυζιρίδης, Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) σημείωσε: «Η ανάδειξη καινοτόμων και αποτελεσματικών πρακτικών, έργων και τεχνολογιών, που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη – πολίτη, χαίρουν πάντα της υποστήριξης του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Συγχαρητήρια στην Boussias για την εξαιρετική διοργάνωση των UX|CX Awards και σε όλους όσοι βραβεύτηκαν αναδεικνύοντας την αξία της θετικής εμπειρίας του πελάτη/ χρήστη και συντελώντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Παρουσιαστής της τελετής απονομής των φετινών UX|CX Awards 2023 ήταν ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής. Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Deloitte Digital και Χορηγός Κατηγορίας ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα UX |CX Awards 2023 θα φιλοξενηθεί σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα