Events με αφορμή τα 50 χρόνια του Golf

Το Golf, το πιο εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen, γιορτάζει φέτος 50 χρόνια. Η Kosmocar – Volkswagen και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, για να τιμήσουν την επέτειο, διοργανώνουν, το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου, event, test drive και πάρτι, ενώ θα προσφέρουν προνόμια στους πελάτες τους.

Ειδικότερα, με τα

«The Concerts x Sakis Rouvas», το νέο Golf θα πλαισιώσει τον Σάκη Ρουβά, σε δύο live shows που θα πραγματοποιηθούν 14 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, και στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Μέσω των social media της Volkswagen Ελλάδος, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις.

Στο «The Parade», το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο Golf και την επετειακή του έκδοση «50 years», καθώς και τις 7 προηγούμενες γενιές του μοντέλου, αλλά και όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων Volkswagen, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων. Για 50 ημέρες (17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου), θα ισχύσουν ειδικά προνόμια στις αγορές.

Στο «The Festival», το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, οι 8 γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοσή του «50 years», όλη η οικογένεια SUV και τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, θα παρουσιαστούν σε ολοήμερο πάρτι με happenings, εκπλήξεις, special καλεσμένους και μια συναυλία με τον Σάκη Ρουβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα