Generation Y και Design Pergola επεκτείνουν τη συνεργασίας τους

Η εταιρεία εξοπλισμού οικιακών και επαγγελματιών χώρων Design Pergola επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Generation Y, αναθέτοντάς της την αναβάθμιση του υφιστάμενου ηλεκτρονικού B2C καταστήματός της. Μετά το πρώτο επιτυχημένο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έργο το οποίο είχε υλοποιήσει η Generation Y, η Design Pergola αποφάσισε να της αναθέσει την ανασχεδίαση

και την τεχνολογική αναβάθμιση του e-shop της, το οποίο, ανανεωμένο πλέον, είναι διαθέσιμο και προσφέρει στους χρήστες εμπειρία η οποία συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Ο βασικός στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν, όπως αναφέρεται, η δημιουργία μιας ισχυρής τεχνολογικής υποδομής η οποία θα υποστηρίξει την αναπτυξιακή πορεία της Design Pergola. Το νέο B2C κατάστημα δίνει έμφαση, όπως σημειώνεται, στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγούνται εύκολα και να ανακαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών ειδών σπιτιού. Με την ενσωμάτωση προηγμένων λειτουργιών και εργαλείων, το webstore στοχεύει στην αύξηση των μετατροπών των επισκεπτών σε αγοραστές και τη διατήρηση πελατών.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι η απρόσκοπτη διασύνδεση με τρίτα συστήματα και η αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών του καταστήματος επιτρέπουν στους διαχειριστές της πλατφόρμας να ολοκληρώνουν καθημερινές εργασίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά έξοδα, ενώ η αξιοποίηση εργαλείων AI του επιτρέπει να προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και προτάσεων αγορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα