H Domino’s προάγει την Kate Trumbull από Chief Brand Officer σε CMO

Η Domino’s Pizza προάγει την Kate Trumbull από Chief Brand Officer σε Executive VP, Chief Marketing Officer, με ισχύ από 1ης Νοεμβρίου, διευρύνοντας το πεδίο ευθύνης της με όλο το φάσμα παγκόσμιων ενεργειών μάρκετινγκ για την αλυσίδα. Η Kate Trumbull θα συνεχίσει να αναφέρεται στον Joe Jordan, Πρόεδρο US & Global

Services της Domino’s.

Η μετακίνηση αυτή στοχεύει σε μεγαλύτερη συνοχή στην ηγεσία μάρκετινγκ της εταιρείας και στην επέκταση της στρατηγικής Hungry for MORE σε περισσότερες διεθνείς αγορές. Το Hungry for MORE, όπου εστιάζει η μάρκα για το 2024, συμπυκνώνει 4 στόχους στο αρκτικόλεξο MORE: Most delicious food, Operational excellence, Renowned value και Enhanced by best-in-class franchises.

Η Domino’s καθιστά τον πυλώνα της αξίας (value) βραχυπρόθεσμη προτεραιότητα, καθώς οι εταιρείες fast food προσπαθούν να προσελκύσουν price-conscious καταναλωτές. Η Kate Trumbull πήγε στην Domino’s από την Procter & Gamble το 2011, και έχει θητεύσει ως Chief Brand Officer από τον Μάρτιο 2023, έπειτα από προαγωγές εντός της εταιρείας.

(Πηγή: Marketing Dive)

Keywords
Τυχαία Θέματα