H UM διορίζει τον πρώτο της Chief Performance Officer

Η Louise Owen, μέχρι πρότινος Senior Director of Performance Marketing στην Astound Digital, εντάχθηκε στη UM ως η πρώτη Chief Performance Officer. Αναφερόμενη, από κοινού, στην Kara Osborne και την Chloe Hawking, Chief Executives

Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας της UM και της Kinesso αντίστοιχα, η Owen θα επιβλέπει όλες τις ψηφιακές δραστηριότητες για τους πελάτες της UM, συμπεριλαμβανομένων των Kenvue, Moneysupermarket, Honda και Levi’s.

Ο ρόλος δημιουργήθηκε από την IPG Mediabrands ως ανταπόκριση στην αυξανόμενη ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό μεταξύ των διαφημιζόμενων, η οποία δημιουργείται από την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης και τον ρυθμό αλλαγής των δεδομένων και της τεχνολογίας.

Η αρμοδιότητα της Owen είναι να συνδέει τα δεδομένα, την τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητες media performance μεταξύ της UM και της Kinesso, ώστε να επιτευχθούν επιτυχημένες ενεργοποιήσεις για τις μάρκες. Η έδρα της Owen θα βρίσκεται στο γραφείο της UM στο Λονδίνο αλλά θα εργάζεται για πελάτες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα