H VCCP λανσάρει generative AI-focused agency

Στην ίδρυση της Faith, ενός νέου agency το οποίο εστιάζει στη χρήση generative AI τεχνολογίας για την παραγωγή δημιουργικών καμπανιών για τους πελάτες της, προχωρά η VCCP.

Σύμφωνα με τον όμιλο, η Faith θα λειτουργεί ως «το generative AI creative shop» της VCCP και θα χρησιμοποιεί δημοφιλείς εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Midjourney, Dall-E, Stable Diffusion και ChatGPT, προκειμένου «να επιταχύνει και να διαφοροποιήσει το προσφερόμενο προς τους πελάτες προϊόν».

Το agency θα λανσαριστεί

σε διεθνές επίπεδο και θα συνεργάζεται με τα επτά παραρτήματα της VCCP, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο του ομίλου παγκοσμίως.

Της Faith θα ηγείται ο Michael Sugden, Chief Executive, VCCP Partnership, ο οποίος θα υποστηρίζεται από μια ομάδα 14 επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων «creatives, τεχνολόγοι, μηχανικοί, strategists, αναλυτές δεδομένων και makers».

Όσον αφορά στο όνομά του, επελέγη το Faith, καθώς, σύμφωνα με τον Michael Sugden, αφενός περιέχει τον όρο AI και, αφετέρου, αντιπροσωπεύει το positioning και την πεποίθηση ότι «το AI, όταν χρησιμοποιείται υπεύθυνα, αποτελεί επιταχυντή της ανθρώπινης δημιουργικότητας και φαντασίας».

Προσέθεσε ότι το agency δημιούργησε τη δική του πολιτική σχετικά με τα generative εργαλεία, την οποία θα αναβαθμίζει κατά καιρούς.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα