H ΑΒ Βασιλόπουλος, από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στο retail στην Ελλάδα

Ως ένας από τους ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα αναδείχθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, σύμφωνα με το kariera.gr. Τα ευρήματα αναδείχθηκαν μέσα από σχετική έρευνα του site, παρουσιάζοντας την ΑΒ μεταξύ των 10 εργοδοτών επιλογής στη λιανική.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, έχοντας, όπως αναφέρεται σχετικά, στο επίκεντρο κάθε δράσης τους ανθρώπους της, συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη

και να υλοποιεί αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον και διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Ενδεικτικά, σε επίπεδο ενεργειών, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις από το 2020, ενώ οι γυναίκες αποτελούν το 64,59% του ανθρώπινου δυναμικού της και το 50% της διοικητικής ομάδας της, με συνεχώς αυξανόμενη τάση.

Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί ενημερωτικά webinars σχετικά με το φύλο και την αναπηρία και αναλαμβάνει δράσεις για την υποστήριξη της υγείας και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Οι δε εργαζόμενοί της έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα