Kaizen Foundation και UEFA Foundation for Children εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους

Τη συνεργασία του με το UEFA Foundation for Children εγκαινιάζει το Kaizen Foundation, το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του πρώτου, με τίτλο «10.000 Smiles».

Η δράση θα προσφέρει 10.000 εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA Euro

2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γερμανίας, σε συλλόγους που εργάζονται με ευάλωτα παιδιά. Ειδικότερα, προσφέρει τα συγκεκριμένα εισιτήρια σε παιδιά ηλικίας οκτώ έως 16 ετών τα οποία ζουν κάτω από δυσμενείς συνθήκες, καθώς και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες από οκτώ έως 21 ετών.

Η επιλογή γίνεται σε συντονισμό με κάθε διοργανώτρια πόλη, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Kaizen Foundation και το UEFA Foundation for Children θα φιλοξενήσουν συνολικά 10.000 παιδιά, σε 40 αγώνες και 10 διαφορετικά στάδια.

«Πρόκειται για το πρώτο από τα projects που θα υλοποιήσουμε μαζί με το UEFA Foundation for Children, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αποστολή του Kaizen Foundation να έχει θετικό αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο», σημείωσε ο Πρόεδρός του, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα