Νέα συνεργασία Headline Athens με Royal Canin

Μία πρωτοποριακή ΑΙ εμπειρία υλοποίησε για τη Royal Canin η Headline Athens, στο πλαίσιο του 29ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της FECAVA που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Μέσω της πλατφόρμας Tynker AI, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους avatar, βιώνοντας μια δημιουργική και διαδραστική

εμπειρία.

Τα έργα τέχνης τυπώθηκαν με τον σύγχρονο εξοπλισμό της Headline Athens, σε πολυτελή διακοσμητικά ακρυλικά, δημιουργώντας έτσι ένα προσωποποιημένο αναμνηστικό δώρο.

Ο Γιώργος Βλαστός, Pet Professional Pillar Head GR της Royal Canin δήλωσε σχετικά: «Η εφαρμογή Tynker AI αποδείχτηκε ένα από τα πιο καινοτόμα δώρα που υπήρχαν σε όλo το Ευρωπαϊκό Κτηνιατρικό συνέδριο. Οργανωτές, ανταγωνιστές και, φυσικά, κτηνίατροι παρατηρούσαν τη διαδικασία παραγωγής και λάτρεψαν το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε Κτηνίατρους να έρχονται στο περίπτερό μας ακόμα και την επόμενη μέρα, απλά για να μας πουν ευχαριστώ για αυτό το τόσο ευρηματικό δώρο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα