Production companies: Ανθρώπινη δημιουργικότητα και ΑΙ δίνουν «ζωή» στο concept

Είτε μιλάμε για μία διαφημιστική καμπάνια είτε για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, στόχος των εταιρειών παραγωγής είναι να δημιουργήσουν projects που «αιχμαλωτίζουν» την προσοχή του κοινού-στόχου, κάνοντας trigger στο συναίσθημα. Θέλοντας να καταγράψει τις τάσεις της εν λόγω αγοράς, το Marketing Week συνομίλησε με στελέχη του κλάδου, τα οποία αποκαλύπτουν τα συστατικά των επιτυχημένων παραγωγών, εξαίρωντας την έννοια της συνεργασίας.

Υψηλή ζήτηση = υψηλό ad spend
H ζήτηση για αξιομνημόνευτες διαφημίσεις

ή καλά σχεδιασμένες εκδηλώσεις έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη του κλάδου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνα της Coherent Market Insights, το μέγεθος του TV ad spending υπολογίσθηκε στα 212,27 δισ. δολάρια το 2023 και αναμένεται να φτάσει τα 298,12 δισ., παρουσιάζοντας σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) της τάξης του 5%, από το 2023 έως το 2030. Αντίστοιχα, όπως αναφέρει η Statista, η παγκόσμια αγορά του Video Advertising υπολογίζεται να φτάσει τα 191,3 δισ. δολάρια, το 2024. Μάλιστα, αναμένεται να παρουσιάσει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR 2024-2028) 6,04%, με αποτέλεσμα ο προβλεπόμενος όγκος της αγοράς να ανέλθει στα 241,9 δισ. δολάρια, έως το 2028.

Την ίδια ανοδική πορεία σημειώνει και ο κλάδος της παραγωγής εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τη έρευνα της Allied Market Research, ο κλάδος των events σε παγκόσμιο επίπεδο αποτιμήθηκε σε 438,8 δισ. δολάρια το 2023 και εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 819,1 δισ. μέχρι το 2035, σημειώνοντας αύξηση με CAGR 5,4% από το 2024 έως το 2035.

Υπερίσχυση του story-telling
Το τοπίο της παραγωγής εξελίσσεται, με νέες τάσεις που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι μάρκες αφηγούνται τις ιστορίες τους. «Απ’ ότι φαίνεται, φέτος, υπερίσχυσε πολύ το story-telling», μας λένε οι Maria Stefanidi aka speed, Executive Creative Producer και ο Federico Pietra, CEO / Head of TV Commercials, Stefi. «Η αφήγηση ιστοριών είναι ένας βασικός πυλώνας για να περαστούν μηνύματα κοινωνικά, περιβαλλοντικά αλλά και ανθρώπινες αξίες. Σε μια εποχή που η τεχνολογία μάς κρατά μακριά, τα προϊόντα -πόσο μάλλον οι υπηρεσίες- προαγάγουν στην επικοινωνία τους τον ανθρώπινο παράγοντα που υπάρχει από πίσω και τον σεβασμό προς τις κλασσικές αξίες. Θεωρούμε ότι για το άμεσο μέλλον δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις αναφορικά με αυτήν την τάση», σημειώνουν.

Νέες δυνατότητες μέσω ΑΙ…
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) κάνει… θραύση σε διάφορους κλάδους, και η παραγωγή βίντεο δεν αποτελεί εξαίρεση. Από την αυτοματοποίηση κουραστικών διαδικασιών μοντάζ έως τη δημιουργία εντελώς νέων μορφών περιεχομένου, το ΑΙ πρόκειται να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία παραγωγής βίντεο.

Όπως εξηγεί η Κατερίνα Μαγκανάρη, Executive Admin-istrator, Magikon, το βασικό insight που εντόπισε, την περασμένη χρονιά, ήταν η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης, με την ελπίδα ότι δεν θα αντικατασταθεί η ανθρώπινη δημιουργικότητα. «Διανύουμε μια εποχή όπου η επικοινωνία σε συνδυασμό με την τεχνολογία εξελίσσονται ταχύτατα. Η διαφήμιση δεν είναι απλά προβολή κειμένου και εικόνων αλλά μια στρατηγική που βασίζεται με ακρίβεια στην ανταπόκριση των αναγκών του κοινού. Η εξέλιξη αυτή συμπεριλαμβάνει και τη συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης, βασικό insight της χρονιάς που πέρασε και κατέχει, πλέον, ένα σημαντικό ρόλο και στον χώρο μας. Πώς μπορεί, όμως, να τον διαμορφώσει; Το ανθρώπινο δυναμικό θα αναπτύξει δεξιότητες, για να συμπορευτεί με την τεχνητή νοημοσύνη και θα ενισχυθεί η συνολική αποτελεσματικότητα των καμπανιών μέσα από τα νέα δημιουργικά εργαλεία που δίνονται. Ας ελπίσουμε μόνο ότι σε βάθος χρόνου, δεν θα αντικατασταθεί η ανθρώπινη δημιουργικότητα».

Φετινό άρθρο του Medium δε, αναφέρει πως το ΑΙ θα μεταμορφώσει το video editing, μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, εντοπίζοντας και οργανώνοντας την εκάστοτε σκηνή αλλά και μέσω της αυτόματης διόρθωσης και βελτίωσης των χρωμάτων. Παράλληλα, μέσω ΑΙ εργαλείων επιτυγχάνεται η «έξυπνη» επεξεργασία ήχου, αναγνώριση κι εντοπισμός προσώπου. Πέραν, όμως, από την αυτοματοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει, επίσης, τις δημιουργικές πτυχές της παραγωγής βίντεο. Αναλύοντας τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το ΑΙ μπορεί να παρέχει ιδέες και προτάσεις που εμπνέουν νέες δημιουργικές κατευθύνσεις. Για παράδειγμα, το ΑΙ μπορεί να αναλύσει επιτυχημένες ταινίες για να εντοπίσει ποια storytelling μοτίβα έχουν ανταπόκριση στο κοινό. Αυτά τα insights μπορούν να βοηθήσουν τους copywrtiters και τους σκηνοθέτες να δημιουργήσουν πιο συναρπαστικές αφηγήσεις. Ακόμα, τα AI-powered virtual περιβάλλοντα παραγωγής επιτρέπουν στους κινηματογραφιστές να δημιουργούν και να χειρίζονται ψηφιακά σκηνικά σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και πόρους, αλλά προσφέρει, επίσης, δημιουργικές δυνατότητες που προηγουμένως ήταν αδιανόητες.

…αλλά και προβληματισμοί
Η διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο της παραγωγής ταινιών, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη, καθώς, μέσω αυτής, εξοικονομείται χρόνος. Ήδη, τα brands έχουν αρχίσει να δημιουργούν διαφημιστικές καμπάνιες εξ ολοκλήρου με τη χρήση ΑΙ. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο, η Motorola παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το brand Toys «R» Us, παρουσίασε τη δική της AI-generated καμπάνια, με τίτλο Styled by Motorola, στην οποία εμφανίζονται μοντέλα να κάνουν πασαρέλα, φορώντας ρούχα εμπνευσμένα από το λογότυπο της μάρκας. Τόσο τα μοντέλα όσο και το περιβάλλον αλλά και η μουσική είναι όλα προϊόντα ΑΙ. Για τη δημιουργία της καμπάνιας απαιτήθηκαν 4 μήνες έρευνας και μια ομάδα που χρησιμοποίησε εννέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης: Krea.ai, Midjourney, Comfy UI, Hypic, Magnific.ai, ClipDrop, Firefly, Luma και Udio. Στην καμπάνια παρουσιάζεται το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Motorola Razr 50, όπου σε συνεργασία με την εταιρεία χρωμάτων Pantone, στα ρούχα απεικονίζονται τα 6 χρώματα στα οποία διατίθεται το τηλέφωνο, με τη βοήθεια των Fashion creators Leeloo και Edward Sad. Η καμπάνια που δημιουργήθηκε με τη συνδρομή του agency Heaven, «έτρεξε» στα κοινωνικά δίκτυα της Motorola, ενώ το δημιουργικό τμήμα του textile studio Scotomalab, δημιούργησε την εκδοχή ενός φορέματος Motorola.

Από την αυτοματοποίηση κουραστικών διαδικασιών μοντάζ έως τη δημιουργία εντελώς νέων μορφών περιεχομένου, το ΑΙ πρόκειται να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία παραγωγής βίντεο

Τα διαφημιστικά βίντεο που δημοσίευσε η OpenAI για να παρουσιάσει το Sora, το νέο text-to-video μοντέλο ΑΙ της, με μία πρώτη ματιά, είναι εκπληκτικά, όπως αναφέρει σε φετινό άρθρο του στο Forbes, ο Adam Holm, Co-founder της Blonde.Inc. «Το επίπεδο λεπτομέρειας στη σύντομη ταινία με τα κουτάβια που παίζουν στο μαλακό χιόνι. Ο ρεαλισμός στην προβολή από drone των κυμάτων που σκάνε στο τοπίο της ακτής του Ειρηνικού. Όλα είναι απίστευτα. Τι θα σημαίνει αυτό το εργαλείο, όμως, για το μέλλον των production companies; Μπορεί ο καθένας με έναν λογαριασμό στο ChatGPT να δημιουργήσει τόσο καλά παραγόμενα πλάνα μέσα σε λίγα λεπτά; Δεν είναι αυτή η απόδειξη ότι ο Sam Altman έχει δίκιο, όταν λέει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει “το 95% από αυτά για τα οποία οι marketers αξιοποιούν σήμερα τα agencies, τους strategists και τους creative professionals;», αναρωτιέται ο ίδιος. «Αφού δοκιμάσαμε μερικά από αυτά τα νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και μελετήσαμε τον αντίκτυπό τους, η συμβουλή μου είναι η εξής: Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην τα αγνοείτε. Δεν πειράζει να είστε σε επιφυλακή, αν αυτό σημαίνει ότι θα τους δώσετε προσοχή. Εξερευνήστε την τεχνητή νοημοσύνη, παίξτε μαζί της και δείτε την ως μια ευκαιρία να ξεκλειδώσετε τη δημιουργικότητά σας. Και τέλος, αξιολογήστε τη θέση σας στην αγορά. Ο αγώνας έχει ξεκινήσει. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια ασταμάτητη δύναμη. Εσείς δεν θα είστε αμετακίνητο αντικείμενο. Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για την επόμενη γενιά διαφημίσεων», προσέθεσε ο Adam Holm.

Η πρόκληση του χρόνου
Στον κλάδο της παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου, ο χρόνος είναι… χρήμα κι έρχεται να δυσκολέψει το έργο των παραγωγών. Ο Άγγελος Βενέτης, Παραγωγός & CEO, Boo Productions σημείωσε: «Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι πάντα η διαφημιστική προσπαθεί να διασφαλίσει το κάτι παραπάνω σε πλάνα και δυνατότητες για το μοντάζ και έτσι δυσκολεύεται το σκηνοθετικό να κρατήσει το πολύ αυστηρό πρόγραμμα του shooting list. Είτε στα εξωτερικά γυρίσματα (όπου η θέση του ήλιου καθορίζει τους χρόνους ανά πλάνο) είτε στα εσωτερικά, η ομάδα παραγωγής έχει πάντα ένα πολύ στριμωγμένο και οριακό πρόγραμμα για να εκμεταλλευτεί τις συγκεκριμένες camera hours, από τις οποίες δεν μπορεί να αποκλίνει. Κάθε νέο πλάνο, δημιουργεί καθυστέρηση (έστω και μερικών λεπτών) που πρέπει το σκηνοθετικό μαζί με την παραγωγή, να βρουν τρόπους να καλύψουν από το συνολικό πρόγραμμα».

Την πρόκληση του χρόνου επεσήμανε και η Κατερίνα Μαγκανάρη, Executive Administrator, Magikon, προσθέτοντας, βέβαια, και αυτή της οπτικής αφήγησης. «Η πρώτη και σημαντικότερη πρόκληση είναι να δώσουμε μορφή στο σενάριο που λαμβάνουμε ώστε να δημιουργηθεί η οπτική αφήγηση, όπως ακριβώς την έχει φανταστεί ο διαφημιζόμενος. Αμέσως επόμενη, είναι ο χρόνος. Με δημιουργικό οραματισμό και ομαδική συνεργασία μπορεί να δοθεί ζωή στη διαφημιστική ιδέα, προσφέροντας με ακρίβεια την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα μέσα στους επιθυμητούς χρόνους. Κάθε μεγάλη πρόκληση είναι μια νέα ευκαιρία για μια μαγική παραγωγή».

Τα στοιχεία-κλειδιά για μια επιτυχημένη παραγωγή
Για τον Άγγελο Βενέτη, η καλή κατανόηση των πραγματικών αναγκών που έχει το σενάριο, και ο ιδανικός τρόπος να κινηματογραφηθεί αποτελούν τα σημεία-κλειδιά για μια επιτυχημένη παραγωγή. «Η καλή επαφή με τη δημιουργική ομάδα, το να κατανοήσεις σωστά το όραμά της για το TVC, και να ξέρεις σε ποιον πρέπει να μιλήσει το διαφημιστικό μήνυμα. Είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς, και να κάνει ένα καλό σενάριο, να μιλάει σε λάθος κοινό. Άρα, με δυο λέξεις, καλή επικοινωνία με όλη την ομάδα και κατανόηση του σεναρίου σε συνδυασμό με τις ανάγκες επικοινωνίας του πελάτη».

Για τους Maria Stefanidi και Federico Pietra, η επιλογή των κατάλληλων καλλιτεχνικών συντελεστών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των projects. «Ρόλος του παραγωγού είναι η κατανόηση των προσδοκιών σε επίπεδο creativity, άρα η επιλογή των κατάλληλων καλλιτεχνικών συντελεστών είναι το πιο σημαντικό στοιχειό σε κάθε project. Πόσο μάλλον τώρα, που είμαστε σε μια εποχή 360o και οι απαιτήσεις σε συνεργάτες και νέες τεχνολογίες είναι συνεχείς», τονίζουν.

Πρακτικές βελτίωσής για έναν πιο βιώσιμο κλάδο
Είναι, άραγε, ο κλάδος της διαφήμισης και της παραγωγής βίντεο φιλικός προς το περιβάλλον; Σύμφωνα με τη BFI, η βιομηχανία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών παράγει σημαντικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα άνθρακα και απαιτεί συστημική αλλαγή για να επιτύχει καθαρές μηδενικές εκπομπές και να είναι περιβαλλοντικά βιώσιμη. Παρακάτω, η The Gate Films προτείνει ορισμένες βιώσιμες πρακτικές, μικρές αλλαγές στις οποίες μπορούν να προβούν οι κινηματογραφιστές ώστε να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα αλλά και τις αρνητικές επιπτώσεις των παραγωγών τους.

Ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Ένας από τους μεγαλύτερους υπαίτιους για τις εκπομπές CO2 στην παραγωγή είναι τα ταξίδια, οπότε η ελαχιστοποίηση της οδήγησης για τις ανάγκες των παραγωγών μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της οικοδόμησης σχέσεων με τοπικά συνεργεία ή προμηθευτές, της παρακολούθησης των εκπομπών από τις μεταφορές και την αντιστάθμισή τους με τη χρήση ενός υπολογιστή, όπως αυτός της AdGreen. Ακόμα, προτείνεται η φιλοξενία εξ αποστάσεως casting, παρουσιάσεων και άλλων συναντήσεων που δεν είναι απαραίτητο να γίνονται δια ζώσης, αλλά και η επιλογή υβριδικών ή ηλεκτρικών οχημάτων. Για παράδειγμα, κατά την παραγωγή της ταινίας «The Woman in the Window», εξοικονομήθηκαν 1,24 μετρικοί τόνοι εκπομπών CO2 μόνο μέσω της χρήσης υβριδικών οχημάτων.Αποφυγή του food waste. Η σίτιση της ομάδας παραγωγής μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους συντελεστές της σπατάλης στα γυρίσματα και η διαχείρισή της κατά τη διαδικασία πριν από την παραγωγή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τη μείωση του αποτυπώματος. Για παράδειγμα, προτείνεται ο εκ των προτέρων προγραμματισμός των τροφίμων που θα χρειαστούν, για την αποφυγή του food waste, η ένταξη περισσότερων plant-based επιλογών, η αποφυγή πλαστικών σκευών ή μαχαιροπήρουνων μιας χρήσης, αντικαθιστώντας τα με χάρτινα, αλλά και ο διαμοιρασμός των τροφίμων που περίσσεψαν μεταξύ του crew ή η δωρεά τους σε τοπικούς φορείς και τράπεζες τροφίμων.Virtual παραγωγή. Η εικονική παραγωγή είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής και βιώσιμη εναλλακτική λύση στην κατασκευή σκηνικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Συνδυάζοντας τη φυσική και την εικονική κινηματογράφηση, το virtual production περιλαμβάνει γυρίσματα σε φωτορεαλιστικά τρισδιάστατα σκηνικά που προβάλλονται σε μεγάλες οθόνες LED – αυτή η μέθοδος κινηματογράφησης έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε τεράστιες παραγωγές όπως οι The Mandalorian, Loki και Dune. Μειώνοντας δε την ανάγκη για σκηνικά μίας χρήσης, πλεονάζοντα props και ταξίδια από και προς τις παγκόσμιες τοποθεσίες, η εικονική παραγωγή επιτρέπει φιλικούς προς το περιβάλλον «συμβιβασμούς» στα γυρίσματα, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα του αποτελέσματος. Μπορεί, επίσης, να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για τη διαδικασία της παραγωγής, με λιγότερες ημέρες γυρισμάτων, οι οποίες με τη σειρά τους ισοδυναμούν με λιγότερα απόβλητα τροφίμων/πλαστικών, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας κι εκπομπές  διοξειδίου του άνθρακα από τα ταξίδια.

In the news
Στη δημιουργία της Alter Ego Studios προχώρησε, τον Σεπτέμβριο, ο όμιλος Alter Ego Media, με τη νέα εταιρεία να παίρνει τη σκυτάλη από τη Red Productions. Σκοπός της Alter Ego Studios είναι η πρωτότυπη παραγωγή, διανομή και παροχή υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικού περιεχομένου, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων: κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες, σήριαλ, ντοκιμαντέρ, μουσικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, ψυχαγωγικές εκπομπές και ενημερωτικά προγράμματα.

Την επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνει, για ακόμα μία φορά, ο όμιλος Antenna, συστήνοντας μια νέα εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών. Πιστός στο όραμά του και με ξεκάθαρη στρατηγική στον τομέα media και entertainment, ο όμιλος, δύο χρόνια μετά την απόκτηση και αναβάθμιση του δικτύου multiplex κινηματογραφικών αιθουσών Village Roadshow, αναπτύσσει περαιτέρω την ελληνική κινηματογραφική αγορά μέσω της νέας εταιρείας.

Πρόσφατα events με την «υπογραφή» της Yard
Χρονιά πλούσια σε δραστηριότητα αποδεικνύεται το 2024 για τη Yard, η οποία συνεχίζει να επενδύει στην παραγωγή εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών. Ενδεικτικά, φέτος, επιμελήθηκε το event για την παρουσίαση της νέας ταυτότητας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, την παραγωγή της παρουσίασης του rebranding της Mytilineos σε Metlen Energy & Metals, καθώς και το launch event της BYD Greece, σε συνεργασία με τον όμιλο Σφακιανάκη, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Άγγελος Βενέτης, Παραγωγός & CEO, Boo Productions

Έμφαση στο συναίσθημα
«Κάθε χρόνο, τα σενάρια των διαφημιστικών δίνουν όλο και μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα και στοχεύουν στην ταύτιση του θεατή με τους ήρωες και τους δικούς τους προβληματισμούς. Βλέπουμε μια πιο κινηματογραφική αφήγηση και τους σκηνοθέτες μαζί με τις δημιουργικές ομάδες να εμβαθύνουν στους κινηματογραφικούς κώδικες, και πλάνα. Η επικοινωνία πρέπει, πλέον, να μιλάει περισσότερο μέσα από την ταύτιση και την ιστορία και λιγότερο με τα πιο direct μνήματα, όπως παλιότερα. Αυτό ταιριάζει πολύ στην Βοο, που την κινηματογραφική παραγωγή, την έχουμε εδώ και χρόνια στο αίμα μας».

Maria Stefanidi aka speed, Executive Creative Producer, StefiFederico Pietra, CEO / Head of TV Commercials, Stefi

Ανάγκη για λύσεις έξω από τα τετριμμένα
«Σε μία εποχή με τόσες αλλαγές σε επίπεδο τεχνολογίας, τάσεων, πλατφόρμες αλλά και κοινό, είναι φυσιολογικό τα διαφημιστικά agencies να χρειάζονται συνεργάτες που είναι ενεργοί στο τερέν και μπορούν να δώσουν λύσεις έξω από τα τετριμμένα. Οφείλουμε κι εμείς ως εταιρείες παραγωγής να προσφέρουμε λύσεις που άπτονται σε πιο δημιουργικά πεδία πέρα από το αμιγώς εκτελεστικό κομμάτι που πάντα μας αφορούσε».

Κατερίνα Μαγκανάρη, Executive Administrator, Magikon

Επικοινωνιακή συνέπεια και επιτυχημένες παραγωγές
«Μιας και σήμερα, οι αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες δεν αποτελούν μια πολιτική πολυτέλειας, αλλά, συνήθως, μέσο επιβίωσης, για να είναι επιτυχημένη μια παραγωγή, θα πρέπει να έχει επικοινωνιακή συνέπεια. Στόχος της Magikon είναι να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στη σταθερότητα, στην αυθεντικότητα και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε, δημιουργώντας μια συναρπαστική αφήγηση. Η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι δύο βασικοί παράγοντες που κάνουν μια παραγωγή να ξεχωρίζει, πάντα με προτεραιότητα στο production value».

Keywords
εν λόγω, market, video, aka, speed, creative, ceo, head, νέα, motorola, toys, εταιρεία, fashion, edward, heaven, studio, adam, σημαίνει, list, camera, hours, project, films, woman, window, food, crew, τραπεζες, λύση, led, alter, ego, studios, media, red, antenna, village, yard, αθηνα, energy, byd, αμιγώς, κινηση στους δρομους, ελληνικο ανδρικο casting , τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, χιονι, βιντεο, εργαλεια, ζαππειο, μουσικη, ντοκιμαντερ, ογκος, οθονες, προγραμμα, ρουχα, σωτηρια, τα νεα, ταινιες, τηλεφωνο, φυσικη, χρωματα, antenna, ceo, creative, ego, village, αγορα, αυξηση, αρθρο, αιμα, αμιγώς, απιστευτα, απλα, αφηγηση, βενετης, βοηθεια, γινονται, γυρισματα, δυναμη, δειτε, δικη, δοθει, δικτυα, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, αιθουσα, υπαρχει, ελπιδα, εν λόγω, εννοια, εξελιξη, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, τεχνολογια, ζαππειο μεγαρο, ζωη, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπηρεσιες, ηρωες, διαφημιση, λαθος, ρεαλισμος, λύση, μακρια, ματια, μηνυματα, μηνες, μειωση, μνηματα, μοντελα, μορφη, νοημοσυνη, ομαδα, παντα, οθονες led, ομιλος, οραμα, οχηματων, παρουσιαση, πεδια, περιβαλλον, ποιοτητα, πλατφορμες, προγραμματα, ρολο, σεναριο, σηριαλ, σειρα, σκηνοθετες, σιτιση, ταξιδια, τμημα, φορα, χρημα, χρονος, αγωνας, aka, adam, byd, crew, δικιο, edward, εκπομπες, εμφαση, energy, εννεα, fashion, films, food, heaven, head, project, led, camera, κομματι, κωδικες, λεξεις, list, media, μεθοδος, μια φορα, motorola, market, hours, ομαδες, woman, red, speed, studio, studios, σημαίνει, σκηνη, σκηνικα, text, toys, yard
Τυχαία Θέματα
Production, Ανθρώπινη,Production, anthropini