«The Floor Is Yours» λέει η Levi’s στη νέα global καμπάνια της

Εννέα μήνες μετά την ένταξή του στη Levi’s ως επικεφαλής marketing, ο Kenny Mitchell αποκαλύπτει τo πρώτo του global push, μια brand καμπάνια που προσκαλεί τους fans να χορέψουν. Με τίτλο «The Floor Is Yours», η διαφήμιση 60΄΄ είναι η φετινή επανάληψη της δεκαετούς πλατφόρμας Live in Levi’s και η πρώτη από τον νέο creative

συνεργάτη της Levi’s, TBWA\Chiat\Day.

«Κάναμε αρκετή δουλειά, προσπαθώντας να αποκαλύψουμε την καρδιά και το πνεύμα της μάρκας και καταλήξαμε στην ιδέα ότι η Levi’s είναι η ανεπίσημη “στολή” της προόδου», δήλωσε ο Mitchell. Στο βίντεο, μια ομάδα φίλων εμπνέεται να κάνει τις δικές της χορευτικές κινήσεις, αφού βλέπει έναν χορό στην τηλεόραση.

Η νέα διαφήμιση, υπό τον ήχο ενός ακυκλοφόρητου κομματιού του μουσικού παραγωγού και ράπερ Kaytranada με τη συμμετοχή του Channel Tres, ουσιαστικά αποτελεί ένα χορευτικό κάλεσμα. Το #LevisOpenCall ζητά από τους χορευτές να υποβάλουν οντισιόν χορού στο TikTok ή το Instagram ή μέσω online portal της Levi’s, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εμφανιστούν στο μουσικό βίντεο του Kaytranada, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και ως long-form content για τη Levi’s. Η καμπάνια περιλαμβάνει, επίσης, social media, out-of-home, print και συνεργασία με creators και influencers.

(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα