To YouTube ανανεώνει το interface του

Στο λανσάρισμα νέας εικόνας και επιπλέον εργαλείων προχωρά το YouTube, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλατφόρμας. Μεταξύ άλλων, εισάγει το νέο εργαλείο «pinch-to-zoom», το οποίο έγινε διαθέσιμο δοκιμαστικά στους premium συνδρομητές τον Αύγουστο, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες iOS και Android να κάνουν ζουμ σε videos

για να δουν καθαρότερα περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρουσιάζει επίσης το «ambient mode», ένα νέο εφέ χρώματος που συνδέεται με το φως που εκπέμπουν οι οθόνες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, το οποίο προσαρμόζει το background της εφαρμογής στα χρώματα του εκάστοτε video που παρακολουθεί ο χρήστης. Το «precise seeking» αποτελεί μία ακόμη προσθήκη, χάρη στην οποία οι χρήστες θα μπορούν με ευκολία να εντοπίσουν το ακριβές σημείο ενός video που θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά. Αυτό γίνεται σύροντας τον κέρσορα ή με swipe up, στο mobile, πάνω στο video για να εμφανιστεί μια σειρά από thumbnails.

Επιπλέον, προστίθενται νέα buttons κάτω από τα videos, μεταξύ των οποίων links στα video descriptions, τα οποία έχουν μετατραπεί σε buttons για «ελαχιστοποίηση των περισπασμών». Τα buttons like, share και download θα είναι μικρότερα, ενώ το subscribe έχει νέα, λιγότερο έντονη εμφάνιση.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα