Tο Αthens Μetro Μall στηρίζει όσους έχουν ανάγκη

Το Αthens Μetro Μall ανέλαβε πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας, στηρίζοντας το κοινωνικό έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, φιλοξενώντας τα καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου στον χώρο του. Όλες οι ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για το έργο και τη φιλοσοφία τους.

Τα ιδρύματα και οι σύλλογοι που φιλοξενήθηκαν ήταν το Make-A-Wish, το Χαμόγελο του Παιδιού, το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», η ΕΛΕΠΑΠ, η Ελληνική Εταιρεία για

τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, το σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρίες «Ερμής», η «Φαιναρέτη», η ένωση εικαστικών φίλων, γονέων και παιδιών με καρκίνο «Η Λάνασσα», ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος», οι σύλλογοι «Φροντίδα» και «Παιδί και Δημιουργία», καθώς και το «Humanity Greece».

Το εμπορικό κέντρο στήριξε, επίσης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου στον οποίο εδρεύει, όπως και των όμορων, συνεισφέροντας στην κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων. Τέλος, στήριξε έμπρακτα δομές φροντίδας ηλικιωμένων, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα