Από τη Netstudio η κατασκευή του e-shop της Elite Strom

Η Netstudio, digital agency κατασκευής και προώθησης e-shop και ιστοσελίδων, πρόσθεσε ακόμα ένα όνομα στην custom e-commerce πλατφόρμα της, με την κατασκευή του e-shop της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων Elite Strom.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του έργου περιλαμβάνουν: My bed (Γεφύρωση με 3D

μηχανισμό διαμόρφωσης κρεβατιού πλήρως συγχρονισμένο με το ERP), Επιλογή custom διαστάσεων (Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων στρώματος, βάσης και κεφαλαριού τα οποία διαμορφώνουν δυναμικά την τιμή), Διαχείριση 250k+ παραλλαγών προϊόντων, Multistore B2B και B2C, Data normalization μεγάλου όγκου πληροφορίας από 4 διαφορικές πηγές, Έμφαση στα 4 ξεχωριστά brand της εταιρείας.

Το νέο site ανακατασκευάστηκε στην custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Netstudio. Ο Γιάννης Καράμπελας, Ιδρυτής και CEO, Netstudio, δήλωσε: «Η ομάδα μας είναι υπερήφανη για τη φήμη που έχουμε κατακτήσει στην αγορά ως προς την αξιοπιστία μας, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και το εξαιρετικό support που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι που έκαναν την Elite Strom να μας επιλέξει». Σημειώνεται ότι το site σχεδιάστηκε με στόχο να αντανακλά το tagline της Elite Strom «Live Elite».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netstudio, -shop,Elite Strom