Από τη Nike η πρώτη επικεφαλής στρατηγικής της Mother Design

Η Mother Design προσέλαβε τη Sam Belt, Director of Strategy, global key cities στη Nike ως την πρώτη Επικεφαλής Στρατηγικής της. Η Belt θα ενταχθεί στο global σχεδιαστικό στούντιο της Mother

Family και θα αναφέρεται στους συνεργάτες της εταιρείας στο Λονδίνο, Kathryn Jubrail και Kirsty Minns, που ανέλαβαν πέρυσι.

Η ίδια θα ενισχύσει τις προσφορές της Mother Design ως μέρος μιας «κεντρικής φάσης ανάπτυξης» που διανύει η εταιρεία, θα επιβλέπει τη στρατηγική και θα διαχειρίζεται το υπάρχον χαρτοφυλάκιο πελατών, ενώ θα πρωτοστατεί σε νέα projects και θα καθοδηγεί στρατηγικά το studio.

Εργάστηκε δύο χρόνια στη Nike, αναπτύσσοντας «Key Cities» στρατηγική και συνδέοντας το brand με τους πελάτες, ενώ θήτευσε και ως Διευθύντρια Στρατηγικής στην εταιρεία ψηφιακών προϊόντων Work & Co, ως Διευθύντρια στη Wieden & Kennedy και ως Σύμβουλος του This Girl Can. Η Kirsty Minns, Executive Creative Director και Συνέταιρος της Mother Design, δήλωσε: «Μετά την αναζήτηση του κατάλληλου ανθρώπου για να γίνει ο πρώτος επικεφαλής στρατηγικής μας, επιτέλους καταλήξαμε στη Sam. Με απίστευτη εμπειρία σε brands που αγαπά πραγματικά ο κόσμος, η ηγετική θέση της αναφορικά με το brand, τον σχεδιασμό και την εμπειρία είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nike,Mother Design