Διαφημίσεις κατά τη διάρκεια παύσης των βίντεο λανσάρει το YouTube

Μετά τις δοκιμές του 2023, η Google θα εμφανίζει διαφημίσεις στο YouTube, όταν οι χρήστες θα πατούν παύση των βίντεο, δημιουργώντας ένα νέο χώρο προβολής.

«Είδαμε την ισχυρή ανταπόκριση από διαφημιζόμενους και θεατές και έκτοτε αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις διαφημίσεις παύσης σε όλους τους διαφημιζόμενους», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του YouTube,

Oluwa Falodun.

Οι διαφημίσεις αυτές ξεκίνησαν δοκιμαστικά πέρυσι ως banner γύρω από το βίντεο και μπορούσαν να αφαιρεθούν επιλέγοντας το κουμπί «παράβλεψη». Μετά τις αρχικές δοκιμές, ο Chief Business Officer, Google, Phillip Schindler, δήλωσε πως οι διαφημιζόμενοι αγαπούσαν τις διαφημίσεις κατά τη διάρκεια παύσης καθώς «έφερναν ισχυρά αποτελέσματα».

Ήδη, οι διαφημίσεις παύσης εμφανίζονται στο YouTube και στην εφαρμογή για κινητά προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις χρηστών που αναφέρουν στο Reddit πως η εταιρεία «σκάβει σιγά σιγά τον λάκκο της».

Το YouTube αναφέρει πως αυτός ο τύπος διαφημίσεων σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες «ολοκληρωμένη εμπειρία με λιγότερες διακοπές» αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο αν αυτό θα ισχύει και στην πραγματικότητα.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα