Διεθνής ρόλος για τον Adrian Botan στη McCann Worldgroup

O Adrian Botan, προήχθη στη McCann Worldgroup από Chief Creative Officer Europe και Global Executive Creative Director στον ρόλο του Global Creative Partner, Creative

Excellence. Θα αναφέρεται στον Javier Campopiano, Chief Creative Officer της McCann Worldgroup και της McCann, θα διατηρήσει τον ευρωπαϊκό ηγετικό ρόλο του και θα συνεχίσει επίσης να διαχειρίζεται το creative της Mastercard της McCann Worldgroup παγκοσμίως.

Ο ίδιος έχει ηγηθεί ευρωπαϊκών δημιουργικών ομάδων σε 29 χώρες και ο νέος του ρόλος θα επεκτείνει αυτήν την ιδιότητα σε περισσότερους πελάτες σε όλον τον κόσμο.

Ο Campopiano ανέφερε: «Ο Adrian είναι κάποιος που πραγματικά υπερασπίζεται τη ριζοσπαστική δημιουργικότητα σε όλες τις μορφές της. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να τον φέρω ακόμα πιο κοντά στην παγκόσμια ομάδα για να μεγιστοποιήσει τα ταλέντα του για τους πελάτες και τις επωνυμίες μας». Έχοντας συμπεριληφθεί στο Campaign’s 40 Over 40, ο Botan έχει περάσει 20 χρόνια στην McCann Worldgroup και συνδράμει σε project όπως το «Where to settle» της Mastercard, το οποίο βοηθά τους Ουκρανούς πρόσφυγες να χτίσουν μια νέα ζωή στη γειτονική Πολωνία.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα