Δράση Hawkins & Brimble για το Movember

H Hawkins & Brimble Ελλάδος οργανώνει για τρίτη φορά τη δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς». Στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και ιδιαίτερα στη σημασία της πρόληψης του καρκίνου, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο παγκόσμιο κίνημα Movember.

Η δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» θα λάβει φέτος χώρα το χρονικό διάστημα 1-8 Νοεμβρίου

και καθ’ όλη τη διάρκεια της, για κάθε περιποίηση γενειάδας στην Barberia Atenes στο Ψυχικό, 2 ευρώ θα διατίθενται υπέρ του κινήματος Movember και του έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ). Επιπλέον, για κάθε δωρεά 5 ευρώ στον «κουμπαρά» του σκοπού, η Hawkins & Brimble θα δίνει δώρο προϊόν της.

Η ενέργεια θα κορυφωθεί με το καθιερωμένο event την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, όπου η Hawkins & Brimble και η Barberia Atenes θα υποδεχτούν φίλους και συνεργάτες και όλα τα έσοδα από τις περιποιήσεις θα δοθούν υπέρ του σκοπού. Την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστηρίζουν φέτος η AIG Europe SA ασφαλιστική και η Barberia Atenes Gentlemen’s Club στο Ψυχικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα